Elita 8
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Kako se približava početak nove sezone rijaliti šoua "Elita", interesovanje gledalaca raste, posebno kada je reč o tome ko će se useliti na imanje u Šimanovcima.

Nedavno je na jednoj Fejsbuk stranici posvećenoj "Eliti 8" objavljen spisak potencijalnih učesnika, što je izazvalo veliku pažnju fanova.

Elita 8

Foto: Ilustracija

 

Iako zvanična potvrda učesnika još uvek nije stigla, spekulacije i komentari na društvenim mrežama dodatno podgrevaju iščekivanje.

Sudeći po spisku, ponovo ćemo gledati Anu Spasojević, Uroša Stanića, popularnog Gastoza koji je nedavno izašao iz zatvora i Zvezdana Slavnića i njihova imena su bila veliko iznenađenje, ali i Alberta Galorinija, Slađanu Lazić, Natašu Radan, Situ Ahmić, Aleksandru Jakšić, Meli Lakića, Aleksandra, Mariju Jokić i Ivanu Keneski, prenosi Republika.

Rijaliti zvezda Miljana Kulić će biti jedan od učesnika "Elite 8", a poznato je još jedno ime koje će u septembru kročiti u Belu kuću i biti stanar iste.

Osman Karić je na Instagramu objavio fotografiju sa bivšom zadrugarkom Erminom Pašović, te su mnogi posumnjali da će se ona naći u narednoj sezoni rijalitija.

- Čiča Mića još malo gotova priča. Mnogi nas kude, a u septembru će da se čude, a i izlude. Sudija, sviraj kraj, idemo iz ovog pakla u raj - napisao je Osman, pa svojim rimama podrgrejao sumnje o Ermininom ulasku u "Elitu 8".

Mina Vrbaški stiže u Elitu 8

Početak Elite 8 i Farme 8 se bliži, a sada je već definitivno da ćemo na velelepnim imanjima videti neke od učesnika koji su pravili i male pauze kada je rijaliti karijera u pitanju.

Mina Vrbaški

Foto: Printscreen/instagram

 

Jedna od njih je i starleta Mina Vrbaški, koja je u toku današnjeg dana objavila na Instagramu da se nalazi na Pinku i u toku su pregovori.

Ovo je potvrdila i Milica Mitrović, koja je takođe podelila njen Instagram stori na svom nalogu.

Alo! / Republika

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading