Milena Kačavenda
Foto: Alo/Alo

Bivša učesnica Elite Milena Kačavenda se pre neki dan slikala u kupaćem kostimu pored bazena, a mnogima je, kada su videli njeno bujno poprsje, pala vilica,

Milena je sada otišla i korak dalje, usnimila se u jedno salonu za ulepšavanje, maltene, gola. Na sebi je imala samo gaćice.

Vreli kadrovi Mileninog zgodnog tela blokirali su internet, fanovi su se utrkivali ko će da jo da lepši kompliment.

Jedan od njih je napisao:

-"Gledajte, dušmani, vi koji ste se joj se rugali i prozivali je zbog godina. Kuma kida!"

Milena Kačavenda

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, Milena će ostati upaćena kao "lažna kuma" Ane Ćurčić, ali kad je ušla u Elitu 7, mnogima je pokazala da je mnogo više od toga.

Dodatno je jednom prilikom opisala sebe kao nesuđenog advokata.

Nisam uspela da završim fakultet i žao mi je jer bih bila odličan advokat. Bavila sam se manekenstvom, izdržavala sam porodicu od toga. Svirala sam violončelo, a svoj dubok glas nikad nisam podnosila. Košarku sam igrala godinama. Ne podnosim izdaju, a za mene govore da sam sve manje tolerantna. Ne podnosim tužne priče, jer ni mene niko nije pitao da li sam dobro - rekla je Milena, pa dodala:

- Govorim pet stranih jezika. Mana mi što nisam mudra, ne čitam između redova, ali izdajica nisam. Promenila sam mnogo profesija. Bavim se trajnom šminkom, međunarodni sam trener kad je ta oblast u pitanju. U svom biznisu sam dostigla maksimum, ali sam ovde da objasnim ljudima da ovde nisam zbog Ane Ćučić. Imam dva sjajna sina, obojica studiraju. Razvedena sam, jako dobro kuvam, tu sam tata-mata.

Kačavenda ostala bez miliona!

Milena Kačavenda sinoć je bila gošća u emisiji "Narod pita" gde je govorila o svom učešću, odnosu sa bivšim cimerima, ali i odgovarala na pitanja gledaoca. 

Kačavenda se tokom cele emisije svađala sa Ivanom, a u jednom trenutku je udarila na Jovanu Tomić Matoru.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading