Marko Janjušević
Foto: Printscreen/Pink printskrin

U sinoćnoj emisiji "Narod pita," koju je vodila Ana Radulović, gosti su bili Milena Kačavenda, Aneli Ahmić i Nenad Macanović Bebica.

Tokom emisije, bivši učesnik rijalitija Marko Janjušević Janjuš se uključio uživo putem telefona i šokirao sve prisutne i gledaoce otkrivanjem tragične vesti.

Janjuš je saopštio da je Samir Ramović ostao bez oba bubrega, što je duboko potreslo sve prisutne. On je iskoristio priliku da zamoli gledaoce da pruže pomoć koliko god mogu, apelujući na solidarnost u ovim teškim trenucima.

Samir Ramović

Foto: Ataimages

 

- Milena da li znaš u kakvom je naš drug Samir zdravstvenom problemu? - upitao je Janjuš.

- Znam, primetila sam da nešto nije u redu. Rekao mi je njegovu situaciju na kafi, nažalost čula sam sve. Mislim da će on to i javno reći, ali ne želi da izaziva patetiku - rekla je Milena.

- Ja bih ovim putem da zamolim ljude za pomoć. Samir je ostao bez oba bubrega, treba mu jedan bubreg. Trebao je da ide na dijalizu, ali sad mora da ide na presađivanje - rekao je Janjuš.

- Ja nisam htela da pričam o tome, pokušala sam da provučem. Rekao mi je da je kandidat za transplataciju, potpuno mi je jasna njegova situacija. Ne bih ja mnogo da pričam o tome, ti znaš šta radiš - rekla je Milena.

- Znam, nas gleda mnogo ljudi i možda se neko i nađe da mu pomognem - rekao je Janjuš.

- Ja bih želela da se on javno oglasi i da mu svi pomognemo, ako Pink ne bi mogao da mu pomogne, da se nađe neko ko će pomoći - rekla je Milena

- Pink uvek svima pomogne i to će tako biti - rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading