Jelena Marinković
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Sukob između bivših učesnica rijalitija Milene Kačavende i Jelene Ilić ulazi u novu fazu. Nakon žestokih svađa u Eliti, sada se prozivaju i u svakodnevnom životu.

Prvo je Kačavenda žestoko oplea po bivšoj ženi Ivana Marinkovića. Milena je javno izrazila sumnju da je Jelena imala aferu i s bivšim fudbalerom Danijelom Dujkovićem Munjezom po završetku "Elite".

Jelena je odmah reagovala na te prozivke. Iako nije jasno demantovala Kačavendine tvrdnje, Jelena je na svom Instagram profilu objavila poruku, koju su mnogi shvatili kao odgovor na Milenine reči.

- Nisam socijalna služba, pa da pomažem ljudima u borbi za medijsku pažnju... Za neke čak niko ne zna da su boravili unutra, pa komšije misle da su radili na baušteli par meseci i nisu ih sretali. Dakle, ja ne pričam o vama, niste me platili. Borite se ljudi, šaljem vam ljubav - poručila je Jelena.

Inače, sukob između njih dve počeo je još u Eliti. Kada je Jelena rapoređivala budžet, Milenu je nazvala uličarkom.

Jelena Marinković

Foto: Printscreen/instagram

 

- Da dam mali budžet balavoj lami Mileni Kačavendi, koja je jako zla i pokvarena osoba. Evo sad ovde igraš, je l' to prošlo 40 dana? Pablo ako može muzika možemo sad da se veselimo. Kukala si i plakala na žrtvi da te svi kanalimo, a onda kreneš da vređaš, uličarko jedna, podsećaš na najgora vremena i devedesete, navikla si da pretiš da će nas neko čekati na ulici. Pretiš sa mužem za koga tvrdiš da nije kriminalac, ja mislim da ti nisi normalna i da si željna muškaraca. Ljubiš ovde zauzete muškarce i sedaš im u krilo, ne znam šta ti je Munjez skrivio da likuješ njegovom diskvalifikacijom. Pogledaj se u ogledalu da li si ti normalna, sitni lopove i prevarantu, da li postoji veća gnjida koja izda nekoga sa kim se družila - dodala je Jelena.

Milena joj nije ostala dužna.

- Ne bih da se nastavljam i da pričam bilo šta o ovakvim personama. Sve što Jelena Marinković kaže za mene nije važno, jer je ona odavno najviše ovde rekla o sebi. Žena ne zna gde je levo, skroz je izgubila kompas, a meni nešto priča. Ništa ovo što je izgovorila mene ne pogađa, a najmanje to da sam loša osoba - istakla je Kačavenda.

Kačavenda žali Marinkoviće

Tokom gostovanja u emisiji ,,Narod pita" u kojoj su gostovali Ivan Marinković, Aneli Ahmić i Milena Kačavenda, došlo je do žučne rasprave između Ivana i Milene.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading