Danijel Dujković
Foto: Printscreen/Printscreen

Bivši rijaliti učesnik Danijel Dujković, poznatiji kao Munjez, na meti je brojnih komentara zbog svog ponašanja u rijalitiju, ali i van njega.

Mnogi ga nazivaju pogrdnim imenima, kao i da je "klošar" što pojavljuje pare od zelenaša, a u javnosti glumi nivo i glamur.

- Što klošar? (smeh). Trenutno kad nemam, moram da uzmem, ne šalim se. Zamisli neko zna moj život toliko da sam dužan. To su gluposti, nemam kome da se pravdam. Bio bih još jadniji kada bih se pravdao - rekao je Munjez za Pink.rs.

Munjez

Foto: Printscreen/instagram

 

Ulazi u Elitu 8

Munjez će od septembra ponovo biti stanovnik Bele kuće, što je i sam potvrdio.

- Spreman sam kao zapeta puška i jedva čekam da uđem, a produkcija me je ispoštovala maksimalno. Kad uđe ide jako veliki gas i to je to - rekao je Danijel, a onda se osvrnuo na diskvalifikaciju u poslednjoj sezoni "Elite":

- Što se tiče toga, nikada sebi više ne bih dozvolio da imam fizički kontakt, a prvu godinu sam došao do izražaja što se tiče tih stvari i znam što sam to radio. Nikada više u životu ni na koga ne bih digao ruku.

Kažnjavan zbog agresivnog ponašanja

Danijel Dujković Munjez u Eliti je žestoko kažnjen zbog agresivnog ponašanja prema Urošu Staniću.

Naime, pravila rijalitija su saopštena svakom učesniku pre samog ulaska u "Elitu", a kršenje istih strogo je kažnjivo.

Upravo zbog toga, Veliki šef je tada doneo hitnu odluku da Danijela Dujkovića Munjeza kazni oduzimanjem tromesečnog honorara zbog agresivnog ponašanja prema Urošu Staniću.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading