Ivan i Miljana
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ivan Marinković je nedavno boravio u Nišu kod svoje bivše partnerke Miljane Kulić, s kojom ima sina Željka.

Tokom nekoliko dana provedenih u porodičnoj kući Kulića, Ivan je otkrio da je njihov susret protekao u veoma dobrom raspoloženju.

Iako su mnogi očekivali moguće konflikte, Marinković je izjavio da je sve prošlo u mirnoj i prijateljskoj atmosferi, bez ikakvih svađa ili nesuglasica.

- Ivane, šta se desilo između tebe i Miljane i kako ste stupili u kontakt? - pitala je voditeljka u emisiji "Narod pita".

- Nakon izlaska iz rijaltija poželeo sam da čujem Željka, uspostavio sam kontakt sa njima, trebalo je on da dođe kod mene, međutim sam ja na kraju otišao kod njih, sve je super kao da se nismo ni rastajali. Fenomenalno mi je bilo u Nišu, super sam sa svima iz porodice, niko se nije svađao. Tih 5-6 dana sam stvarno imao dobar uticaj na Miljanu, ona je super i odlično se ponaša. Namerno smo stavili flašu piva na sto kako bi malo hejtere razdrmali - rekao je Ivan.

Ivan otkrio da je stupio u kontakt sa Jelenom

U toku sinoćne emisije "Narod pita", voditeljka Ana Radulović ugostila je Ivana Marinkovića i Žanu.

- Da li se čuo sa Jelenom za Beku - pitala je Ana Ivana.

Ivan Marinković

Printscreen

 

- Blokirali smo na mrežama, jedino se čujemo preko SMS poruka. Juče mi je dala Beku. Ja retko i koristim poruke, jedino kad mi stigne nešto od banke - rekao je Ivan.

- Čovek je od svih pozajmljivao pare - ubacila se Žana.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading