Elita 8
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Sandra Jovanović iz Male Ivanče, potencijalna je učesnica nove sezone rijalitija "Zadruga 8 Elita".

Njena priča je potresna i mogla bi da izazove veliki broj empatija u "Eliti."

- Popričala sam sa gospođom Milicom, zvaće me. Volela bih da uđem jer mi je potreban stan, a i može neka ljubavna afera. Ni sa kim ne bih od bivših zadrugara imala aferu. Filip Car je kao krme, za njega se lepe devojke jer su nenormalne. Moj tip muškarca - da ima zelene okice, da je buckast i da je visok. Stefan Karić bi mogao, Anđelo bi mogao - otkrila je Sandra i dodala:

- U mom životu bila su dva pokušaja samoubistva. Ne zbog ljubavi. Bila sam doterana do dna, spavala sam na ulicama... Razvod je i dalje u toku. Imam sina od 9 godina. Ima još što ne bih sad otkrivala, to kad budem ispričala plakaće cela Srbija. Nikad nisam imala borbu s porocima, alkohol pijem, vinjak udaram. Volim da popijem, da se drogiram ne daj Bože, ne kockam - rekla je Sandra, koja je otkrila i da je radila kao higijeničarka u raznim bolničkim centrima.

- Cela porodica zna da ulazim, ne zanima me bilo čija podrška, jedino od sina. Sporazumno se razvodim od muža, ali bilo je nasilja. Imala sam modrice, tukao me, prijavila sam policiji, dala sam izjavu kako sam isterana iz kuće, šest meseci sam spavala na Železničkoj, dete je bilo kod njega, sada živimo svi zajedno, ali starateljstvo još nije dodeljeno. Cilj mi je da kupim kuću, da obezbedim sebe i dete, da dobijem prvo mesto - rekla je Jovanovićeva.

Alo/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading