Ivan i Jelena Marinković
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Ivan Marinković je na svom Instagram profilu podelio priču sa slikom Jelene Ilić, svoje bivše supruge, i tom prilikom ju je provocirao zbog toga što se još nije ostvarila kao majka.

Njegova objava izazvala je veliko iznenađenje, a ubrzo nakon toga, Jelena se oglasila i obelodanila svoje mišljenje o celoj situaciji.

- Bolestan je, on sve to radi jer je nemoćan, on ne može da preboli to što sam ga ostavila. Šalje ljude da me snimaju ispred zgrade. Muči me zbog psa, ali o meni nema dokaza da sam ja lopov, alkoholičar, da sam koristila narkotike. Psihopata koji je gadan i nema granice u ponižavanju. Da se on ovako borio za svoju decu, bilo bi super, ali on je monstrum, on ne voli sopostvenu decu, ne voli nikoga. - rekla je Jelena pa dodala:

- Najviše ga pogađa što Đedović ima dokaze protiv njega, što je krao, što je alkoholiča, što je koristio narkotike, da su on i njegova sestra iskoristili neku devojku da joj uzmu novac... Monstrum koji je zreo za psihijatrijsko lečenje po objavama koje kači. Ova slika je dokaz i sada je svima jasno da nisam lagala kada sam rekla da nije želeo dete sa mnom, on je manipulisao i lagao me godinama, jer ovako nešto o deci meni nikada ne bi mogao da izgovori, ali monstrum i sociopata koji ne voli nikoga, može...

Alo! / Pink.rs

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading