Slađa lazić
Foto: Printscreen/Printscreen

Bivša takmičarka rijalitija Elita 7 Slađana Lazić, zvana Poršelina, gostovala je sinoć u emisiji "Narod piita".

Čombe iz Finiksa se uključio u program, te se obratio Slađi.

- Slađa mi je uništila život, ja sam se toliko zaljubio u nju. Jedinstvena prilika da Slađu upoznam sa Kim Kardašijan. Ja sam na Zlatiboru stalno i imam veliki inventar. Ti si mene očarala i omađijala. Ne znma kako da doprem do tebe, ja želim da budem tvoj sponzor - rekao je gledalac.

- Ju gospodine, ja ne znam šta da vam kažem - rekla je Slađa.

- Kako se zaradio roleks, na lizing ili pušenje? - pitao je gledalac.

- Zaradi se u rijalitiju, ja ne razumem kakvo je ovo pitanje - rekla je Slađa.

- Moram da pozdravim Lepog Miću, umesto što te kude moraju da znaju gde si ti sve bio i šta si prošao. On je moj prijatelj već 30 godina i upoznali smo se u Americi kad je pevao - rekao je gledalac.

Slađa Lazić ulazi u Elitu 8

Lazićeva je nedavno na svom Instagram profilu otkrila da je stigla na Pink televiziju. Tom prilikom se fotografisala u liftu i to u veoma provokativnom izdanju - u beloj majici ispod koje nije nosila grudnjak i roze šortsu.

Narod pita

Printsc Pink

 

Čim je objavila fotografiju, njeni fanovi su je zasuli komentarima, a sve do jednog je zanimalo da li to znači da je došla da potpiše ugovor za narednu sezonu rijalitija "Elita 8".

Iako se Lazićeva u međuvremenu nije ni potvrdila ni demantovala ulazak u Elitu 8, njene fanove to nije sprečilo da joj uveliko šalju poruke podrške.

Inače, Slađa je zauzela 18. mesto u Eliti 18.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading