Elita 7
Foto: Printscreen/Printscreen

Rijaliti učesnik Marko Đedović, koji radi u kabinetu Željka Mitrovića, iskoristio je honorare iz "Zadruge" i "Elite" za kupovinu još jednog stana.

- Imam dva stana. Imam svoj, a uzeo sam još jedan. Otkupio sam i pola kuća za moje roditelje. Majka moja će da vidi šta će sa tim novim stanom. Ne mešam se u to. Mami sam, stan u kom je on odrasla, otkupio od ostalih članova porodice, ovaj novi stan je za izdavanje - istakao je ponosno Marko i dodao:

- Emotivan sam i sam za taj stan dole, rastao sam dole uz babu i dedu. Vezan sam za Kosovo i Metohiju, pola svog života sam tamo proveo, polovinu u Čačku i Beogradu. To mi je bolna rana i sva lepa sećanja me vežu za period dole, iz Zvečana. Uvek se dole osetim kao dete - otkrio je Đedović za Blic.

Takođe, Marko je istakao da neće biti učesnik Elite 8, kao ni Farme, ali će se pojaviti u nekom svojstvu i njegov sud o novim zadrugarima i farmerima će se svakako čuti.

- Ne ulazim u Elitu, ni Farmu. Biću deo tih formata, biću prisutan, svakako sam tu, ništa više od toga ne mogu reći. I dalje radim kod Željka u kabinetu, tu sam, ne idem nigde - rekao je bivši učesnik Elite 7.

Đedović poslao brutalnu poruku Ivanu Marinkoviću

Tokom emisije "Narod pita" došlo je do žestokog sukoba između Marka Đedovića i Ivana Marinkovića.

Razmenili su teške uvrede, psovke i pretnje, a sukob se nastavio i posle emisije, kada su nastavili da se prepucavaju putem društvenih mreža

Marko Đedović

Printscreen

 

Marinković je na sve načine pokušavao da ponizi Đedovića, ali mu to nije polazilo za rukom, jer je Marko svakodnevno izbacivao dokaze o Marinkoviću i njegovim postupcima.

Đedović je danas na svom storiju otkrio kakve planove ima za dalje:

- Miševi su u svojim rupama, a ja sam jos jednom pokazao ko kosi, a ko vodu nosi. Ko je dirigent svih dešavanja, a ko je igračka, kada sam hteo. Čuli sta šta najbliži imaju da kažu o tati monstrumui, lopovi, alkoholičaru, narkomanu hapšenom i njegovi najbliži o najbližima. - napisao je Marko uz pesmu Goce Tržan "Ne igraj se vatrom"

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading