Miljana Kulić
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Kontroverzna učesnica rijaliti programa Miljana Kulić sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita".

Naime, u jednom momentu u program se uključila Jovana iz Batajnice, koja je pohvalila Kačavendu, ali nije imala baš lepe reči za Miljanu.

Miljana Kulić

Printscreen

 

- Pozdrav za najjaču ženu u Eliti 7 Milenu Kačavendu. Želela bih i Terzi da čestitam i da je živa i zdrava devojčica, takođe bih da pozdravim i Miljanu i da joj iskreno kažem da je dobar čovek unutra, svakome bi pomogla ali u poslednji par sezona nisi ista ti. Ovo što se dešava u studiju mislim da ti je sve režirao Ivan - rekla je gledateljka.

- Meni niko ne može da napuni glavu jer sam ja u sukobu sa Kačavendom i pre svega ovoga, ja sam prošle nedelje zakazana da budem ovde tako da nisam znala ko gostuje - rekla je Miljana.

- Imam Miljana za tebe još par pitanja, rekla si da je Samir milovao Milenu ka gore ali sam takođe videla tebe kao majku koja skače do plafona - rekla je gledateljka.

- Tako je, ne opravdavam sebe, ja sam vodila ljubav sa muškarcem jer tamo živim pravi život ali svako ima pravo da mi sudi jer sam to uradila ispred kamera - rekla Miljana.

- Piše mi Srđan Kačavenda i rekao mi je da želi da te upozna i stvarno mu je žao što nije Ivan Marinković ovde u emisiji - rekla je Milena.

- Tako je, ja sam njega u pozitivnom kontekstu uvek spominjala i pozdravljam i ja njega - rekla je Miljana.

- Toliko vređanja i svega između tebe i Ivana i na kraju treba to dete sve da gleda, sad si prešla preko svega a najgadnije ste se vređali - rekla je gledateljka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading