Giba Vasić
Foto: Printscreen/Printscreen

Blizanci Mika i Giba Vasić, poznati iz domaćih rijaliti programa, nedavno su promenili pol i imena, te sada žive kao Ana i Ivana.

Ana, ranije poznata kao Mika, odlučila je da se vrati u rijaliti svet i od septembra će sa svojim dečkom učestvovati u novoj sezoni "Elite".

S druge strane, Ivana se udala bogato kako tvrdi Ana i nema planove da se vrati u rijaliti. Ona je veoma aktivna na Tiktoku, gde objavljuje provokativne snimke.

Nedavno je po prvi put nakon promene pola pokazala svoje telo na jednoj kompilaciji fotografija, uključujući i kadrove iz kade i u donjem vešu što je dodtano uzburkalo javnost.

Rada je otkrila kako je zetove prihvatio i njen suprug Rade Vasić

- Rade je odlično prihvatio i drugog zeta, često se šale i druže, a ja sam malo strožija. Moraju da se znaju neke granice - kaže Rada.

Rada Vasić

Foto: Printscreen/instagram

 

Rada je otkrila da njene ćerke Ivana i Ana u narednom periodu planiraju da usvoje dete i na taj način prošire svoje porodice.

- Ivana se udala za biznismena iz Nemačke, on je stariji zet i ima 38 godina. Poštuje i voli moju ćerku. Ana je u braku sa Srbinom, on je kamiondžija. Obe ćerke priželjkuju da usvoje decu i da na taj način prošire svoje porodice. Otom, potom, još uvek je rano za to. Bitno mi je da su srećne - istakla je Mikina i Gibina majka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading