Maja Marinković
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Popularna učesnica rijalitija, Maja Marinković, gostovala je sinoć u emisiji 'Narod Pita' sa bivšom drugaricom Slađom Blindom Poršelinom.

Naime, Maja je otkrila u kakvo mišljenje ima o Stanislavu nakon kraha njihove veze.

- Rekla sam da smo se nekako razišli normalnim putem, o bivšima sve najbolje, tu je takođe stavljena tačka tako da ne bih više pričala na tu temu. - rekla je Maja te otkrila kako je Taki reagovao na njihov raskid:

Maja Marinković

Foto: Instagram

 

Taki je neko ko se ne meša u moj ljubavni život, on može mene da posavetuje ali ja sam ta koja uvek na kraju odlučuje. Koliko god se ja uvek vodila srcem možda je on uvek bio u pravu ali ja volim sama da se uverim da sam pogrešila.

Njena rijaliti drugarica Slađa Lazić nedavno je iznenadila domaću javnost kada je priznala da joj je Aneli bolja prijateljica od Maje Marinković.

- Ma to mene ne interesuje, ja kad se rijaliti završi ne zanima me niko, kažem uvek da su sve to moji fanovi i Aneli i drugi ljudi, tako da to nije moj nivo da ja komentarišem nakon rijalitija. To su meni presmešni ljudi, moj krug prijatelja je mnogo ozbiljniji od toga. Oni svi skupljaju moje otpatke i to im je zanat, nekako su male mace za mene, ranije je sve bilo nekako zanimljivije i sa većom težinom, sve ove sad jedem za doručak. - rekla je Marinkovićka za Pink.rs

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading