"MOGLA SAM DA DOBIJEM SEPSU I UMREM" Deniz Dejm preživela pakao nakon operacije: Rana mi se otvorila...
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivša rijaliti učesnica Deniz Dejm nedavno je obelodanila detalje drame koju je preživela nakon operacije grudi.

Naime, Deniz je posle rijalitija želela da ih poveća još ali je došlo do problema tokom oporavka.

- Meni je nešto krenulo da curi. Mogla sam da dobijem sepsu i da umrem. Meni se rana zagnojila i otvorila. Videla sam silikon. Morala sam to da rešavam u Sloveniji. Taj doktor je sada umro. - govorila je Deniz i dodala:

- Nisam htela da ga tužim mi smo se dogovorili van suda. Dao mi je pare - rekla je ona za Hajp televiziju.

"Bila sam sa čovekom od 73 godine"

Kontroverzna starleta i bivša zadrugarka Deniz Dejm, poznata po skandalima, ponovo je šokirala javnost kada je otkrila detalje svoje intime.

Deniz je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, a jedno od pitanja je bilo koliko godina je imao njen najstariji partner.

"73", odgovorila je starleta, što je iznenadilo mnoge.

Podsetimo, Deniz je nedavno gostovala u emisiji "Amidži šou" gde je otkrila da zarađuje ogroman novac od prodaje intimnih fotografija.

- Ja bez trista evra ne ustajem iz kreveta. Zarađujem od reklama i Onli Fensa. Od ove love ću da kupim stan u Beogradu - istakla je.

- Ja sam inače diskretna, sada pričam prvi i poslednji put, moj sponzor nije platio mojoj ekipi koja je vodila moje društvene mreže. Zato imam novog. On je harizmatičan muškarac čije društvo mi prija. Prija mi i njegov novac. Bila sam skoro kod nekog sponzora u Londonu i snimila sam neku kolaboraciju sa jednim crncem. Ovaj je baš galantan i atraktivan sponzor. Ja sam dugove otplatila u minuti zbog svog poverenja - zaključila je Deniz.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading