Miljana Kulić
Foto: Printscreen/Printscreen

Željko Kulić je sa osmehom na licu krenuo u nove, malo ozbiljnije avanture. Za ovu priliku obukao je bele pantalone, košulju i leptir-mašnu.

Mališana su u vrtić ispratili, baba Marija Kulić, deda Siniša Kulić i tetka Tijana.

Miljana Kulić

Printscreen

 

Podsećanja radi, bivša rijaliti učesnica Žana Omnia nedavno je iznela šokantne tvrdnje o odnosu između Miljane Kulić i Ivana Marinkovića u programu uživo. Žana je optužila Ivana Marinkovića da je fizički nasrnuo na Miljanu Kulić dok je bio pod dejstvom alkohola.

-  Ja sam čula da je Ivan pijan i nasrtao na Miljanu, da su se posvađali. Miljana je u Kaluđerici uživa sa Zolom, ali od Ivana je to bilo očekivano. To se sve dešava ovih dana, sa Miljanom sam trebala da popijem piće, nadam se da će Miljana shvatiti zašto je baš sada kontaktirao. Sigurna sam da mu je potrebna zaštita porodice Kulić sada, a verujem da je sada sam na ovome svetu i bez svih. Koristi Miljanu i Kuliće, svako dete treba da ima oca, ali sam sigurna da će on ponovo da zaboravi na sina - rekla je Žana.

Miljana se uključila u program kako bi demantovala ove tvrdnje.

- Žana, odakle ti informacija da je Ivan nasrnuo na mene? To je potpuna laž. Kažeš da sam sa Zolom, a nisam ga ni videla - rekla je Miljana.

- Čula sam to od jedne pouzdane osobe, ali ako ti kažeš drugačije, hajde da čujemo tvoju verziju - odgovorila je Žana.

- To nije istina. Ivan i ja se nismo posvađali, iako se čujem sa Zolom, nismo se videli - potvrdila je Miljana.

Alo! / Blic

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading