Kristina Buđevac
Foto: Alo/Foto: Alo!

Nova učesnica Elite 8, Kristina Buđevac, otkrila je detalje iz svog života.

Kristina je priznala da je bil au odnosu sa oženjenim muškarcem i da je dva puta prekinula trudnoću. 

- Mama mi je rekla da je pametno da ulazim, ali je razočarana zbog svega što sam rekla. Ali ja sam samo bila iskrena. Konkretno mislim na dva abortusa. Ona je to znala, ali nije želela da se to zna - rekla je, pa otkrila da li su joj se javili ti momci s kojima je imala te abortuse, odnosno da li su je nešto pitali, te da li se plaše da će otkriti njihova imena:

- Javio mi se jedan i uplašio se. Čak mi se javio i njegov brat i molio me bukvalno da ih ne pominjem. Ja sam rekla da ću ih ja pominjati.

Kristina Buđevac

Foto: Alo!

 

- Napravila bih mu pakao. Malo već i jesam. Čula sam da se razvodi. Posle mojih izjava da smo i dalje u kontaktu - odgovara Kristina na pitanje šta bi radila kada bi njen bivši ušao u rijaliti, pa otkrila da li joj se javila njegova supruga.

- Nije mi se javila još uvek. Pre mi se javljala, a sad me je trenutno blokirala. Ali, očekujem da me odblokira i da mi se javi. Znam je, ali nismo iz istog mesta. Ja sam iz Čačka, a oni su iz neke selendre, 45 minuta od Čačka.

"Varao je ženu sa mnom" 

Kristina je otkrila da je pomenuti dečko varao suprugu sa njom. 

- On je svaku devojku prevario sa mnom, a mene nikad nije prevario - odgovara pa otkriva zašto je ipak abortirala. 

- Zato što nisam spremna da budem mlada mama, 20 godina punim u oktobru.

- Mnogo sam ga volela i bila sam glupa i naivna, da tako kažem.

- Ja sam čula da je njegova žena trudna i da su zbog toga ostali zajedno. Trebali su da se razvedu odmah nakon mesec dana venčanja, ali eto - govori buduća zadrugarka.

Alo!/Telegraf

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading