Dalila Dragojević
Foto: Alo/Printscreen

Dalilu Dragojević domaća javnost je upoznala pre nekoliko godina kada se pojavila u rijalitiju "Parovi" pod imenom Dalila Mujić, ali je predstavljena kao Dalila Moreno. Tokom svog učešća, prošla je kroz nekoliko turbulentnih veza, verila se i udala za Dejana Dragojevića, pre nego što je odlučila da napravi pauzu od rijalitija.

Dalila i njen tadašnji suprug su zarađivali putem društvenih mreža i YouTube kanala, pre nego što su se uključili u rijaliti "Zadruga", gde je Dalila prevarila svog muža sa Filipom Carem, što je dovelo do njihovog razvoda.

Tokom godina, Dalila je značajno promenila svoj izgled i nije krila da je prošla kroz različite estetske korekcije. Otkrila je da je radila korekcije usana, jagodica, botoks i operaciju nosa zbog devijacije, ali je uvek naglašavala da su te promene bile minimalne.U medijima se dugo polemisalo da je Dalila za ove zahvate tokom godina izdvojila čak 20.000 evra, ali ona o cifri nikada nije htela da govori.

Dalila Dragojević

Printscreen

 

Pre dve godine, Dalila je odlučila da se reši veštačkog materijala - biopolimera iz usana. Opisala je postupak na svom Instagram profilu, gde je objasnila da je operacija obavljena uz lokalnu anesteziju i da je cilj bio da se odstrani materijal koji je izazivao neprijatnosti.

Dalila je takođe govorila o svojoj borbi sa kilogramima, otkrivajući da je u jednom periodu imala 85 kilograma. Kroz promene u ishrani, poput izbacivanja slatkiša, povećanja unosa vode, i vežbanja, uspela je da postigne željeni izgled. Ove promene su joj omogućile da se oslobodi brze hrane i da se bori sa iskušenjima.

Danas se Dalila povukla iz javnosti i živi sa svojim partnerom u Americi, ali se povremeno oglašava putem društvenih mreža i deli svoje privatne trenutke.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading