Željko Mitrović
Foto: Alo/Jelena Simonović

Željko Mitrović je otkrio zanimljive detalje o predstojećim sezonama popularnih rijaliti šou programa Elita i Farma.

Ulazak u Elitu 8 će trajati dva dana, a učesnici koji ispadnu imaju šansu za povratak kroz Farmu, koja startuje krajem septembra.

Željko Mitrović je istakao da će zbog velikog broja učesnika, ulazak u "Elitu" trajati dva dana, tačnije 7. i 8. septembra.Govoreći o "Farmi", Mitrović je otkrio da će učesnici živeti bez struje, ustajati u 6 ujutru i ići na spavanje u 22 sata. Navodno ovo predstavlja povratak osnovnim principima rijalitija, gde učesnici žive u uslovima sličnim onima iz prošlih vremena.

- Zbog velikog broja učesnika koji će se ove sezone useliti u Belu kuću, ulazak će trajati dva dana, 7 i 8. septembra - izjavio je Mitrović.

Dodao je i da će učesnici koji ispadnu iz "Elite" imati priliku da se kroz "Farmu" vrate u igru.

"Napravili smo novi kviz" 

Inače, na Pinku pokreće se i novi kviz.

- Svi formati su manje-više novi. Ali ću samo izvući nekoliko novih, koji su meni veoma značajni. To je nešto što misli da je jako zanimljivo, kao na početku kada sam govorio o pažnji i solidarnosti koja mora biti izražena u svim našim akcijama, ne samo programskim nego i na nivou grupe. Tako smo napravili jedan kviz koji se zove "Otpis", on će za svoj cilj imati mogućnost da se neko bori za nešto, a to nešto je otpisivanje duga u banci. Mi ćemo preuzeti njegov dug, odnosno isplatićemo njegov dug u banci i on će da bude slobodan čovek. Neće više biti u ropstvu banke, ali naravno ako pobedi - rekao je Željko Mitrović.

- Emitovanje započinjemo u prvoj nedelji oktobra - rekao je on.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Goran

03.09.2024 17:54

Najvece zlo u Srbiji, podrska za svu mladost koja uci i radi, ovaj reklamira nerad i blud