Mika Vasić
Foto: Alo/Alo

Ana Nikolić, koja je pre promene pola bila poznata kao Mika Vasić, sutra, 7. septembra, ulazi u rijaliti "Elita 8". Dan pred ulazak, obratila se svojim fanovima s jednom posebnom molbom.

Naime, zamolila je sve koji žele da joj šalju poklone ili stvari tokom njenog boravka u rijalitiju da se jave njenoj sestri Ivani, koju je navela kao kontakt osobu za koordinaciju.

Mika Vasić

Alo

 

- Dragi moji ovom prilikom vas obaveštavam da možete da mi šaljete poklone u Elitu. Kontaktirajte moju sestru na Instagram Ivanu ili možete da pošaljete direktno na TV Pink. Hvala vam puno ljubim vas i volim vaša Ana - napisala je Ana.

Podsetimo, ona se pre nekoliko dana pojavila ruku pod ruku sa svojim dečkom na lekarskom pregledu, s kojim će ući u rijaliti, nakon čega je otkrila i motive. Naime, najveći motiv jesu pare, ali pare kojima će svom ocu Radetu platiti transplataciju bubrega.

- Moji nemaju ništa protiv naše veze i ljubavi, ali neće da se pojavljuju u javnosti. Moj otac je medicinski radnik u Nemačkoj, slažu se sa našom vezom. Moj stajling košta 2.500 evra, samo patike su 21650 evra, majica 400, sat 150 i bermude stotka - rekao je Stefan, pa se Ana nadovezala:

- Imam Valentino, Roleks narukvicu, Roleks sat, imam bogatog dečka koji mi to sve puža, finansira me. Motiv ulaska mi je da što duže ostanem u Eliti, zaradim novac, da izlečim svoje roditelje, tati da kupim bubreg i mamu da izlečim da ih malo podignem na tron jer su oni to stvarno zaslužili.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading