Gruja
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Večerad od 21 čas startuje osma sezona rijalitija, Elita 8 i Farma 8. 

Ulazak takmičara biće podeljen danas i sutra, a nova sezona rijaliti šoua obećava program i sadržaj koji do sada niste mogli da vidite na malim ekranima. 

 

 

Mnogi učesnici juče su se uselili u karantin, gde provode poslednje sate pred ulazak u rijaliti. 

Među prvima stigao je nekadašnji takmičar Elite 7, Uroš Stanić, koji je najavio nezaboravnu zabavu za gledaoce.

Uroš

Alo

 

U karantin je stigao i par iz prethodne sezone, Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica, međutim, oni su počeli da se pozdravljaju, grle i ljube, a pale su i suze jer je Bebica odustao od učešća u rijalitiju, iako se pretpostavljalo da će ući zajedno. 

Bebica

Alo

 

Pred naše kamere stali su i emotivni partneri Nikola Grujić i Milana Šarac, koji su zbog javne preljube podigli ogromnu prašinu tokom jedne sezone rijalitija "Zadruga".

Gruja

Alo

 

Ana Nikolić, koju je pre promene pola u rijalitijima publika upoznala kao Gibu Vasića, pred okupljenim novinarima je pokazala skeniranu ličnu kartu, na kojoj je jasno upisano da je sada osoba ženskog pola.

Gruja

Alo

 

Novo lice koje će publika imati priliku da upozna u osmoj sezoni "Elite" je Matea Stanković, koja je već privukla pažnju svojom energijom i samopouzdanjem.

Matea

Alo

 

Bora Terzić Terza ulazi u novu sezonu, a trudna partnerka Milica Veličković ga je ispratila. Dogovor para je da će Terza napustiti rijaliti kada se Milica porodi.

Milica i Terza

Alo

 

Marko Zec i Sara Savka Stijović pronašli su odmah zajednički jezik.

Sara Stijović

Foto: Alo!

 

Jelenu Nedeljković, poznatiju kao Mrvica, ophrvale su emocije pred ulazak u karantin, te je briznula u plač.

Svoj ulazak u Elitu potvrdila je i drugoplasirana učesnica Elite 7, Aneli Ahmić, koja je prethodnih dana viđena na lekarskom pregledu. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading