Anđela Đuričić
Foto: Printscreen/Foto: Pink TV printscreen

Anđela Đuričić prva je učesnica koja je sinoć ušla u Elitu 8. 

Javnosti je postala poznata po vezi sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem tokom boravka u Zadruzi 6, zbog čega je naišla na javnu osudu.

- Roditelji Anđele Đuričić od bruke ne smeju da izađu iz kuće i prošetaju Herceg Novim. Oni su se požalili svojim rođacima da Anđelu ne prepoznaju i da je u nju ušao neki đavo. Kažu da to nije njihova ćerka, koja im je iz kuće otišla normalna, a sad je poznata kao rasturačica veza, koja svakog dana ima seksualne odnose pred milionskim auditorijumom. Bukvalno su rekli da nemaju više ćerku - pričao je tada izvor za domaće medije.

Anđelini roditelji

Printsc Pink

 

- Roditelji Anđele Đuričić su potpuno na strani Zvezdanove bivše nevenčane partnerke Ane, koja je rešila da na odnos s njim zauvek stavi tačku. Oni do sada nisu imali prilike da razgovaraju s ćerkom, ali su joj, koliko sam čuo, preko produkcije poručili da zaboravi na njih i da kad se rijaliti završi, i ne pomišlja da se vraća u Crnu Goru. Ovde u Herceg Novom se priča da su joj poručili da slobodno može da ostane u Beogradu i da živi sa Zvezdanom i njegovim ocem Mokom, koji ih podržava, i da u njihovoj kući za nju više nema mesta - završava izvor.

Anđela Đuričić

Foto: Pink TV printscreen

 

 

Anđela Đuričić bila je trećeplasirana učesnica Zadruge 5, i tada je pobrala mnogobrojne simpatije gledalaca svojim kulturnim, patrijarhalnim i umerenim ponašanjem i roditelji su tada bili itekako ponosni na nju.

Anđelini roditelji

Printsc Pink

 

Oni su u finalnoj večeri "Zadruge 5", ušli da se pozdrave sa svojom mezimicom i tada je javnost prvi put imala priliku da ih vidi.

Anđela im je tada potrčala i zagrljaj i emocije su je potpuno savladale kada je ugledala roditelje na vratima Zadruge.

- Kako dobro izgledate, ne mogu da verujem da vas vidim. Ne mogu da verujem da vas vidim. Nisam vas očekivala - govorila je tada Anđela svojim roditeljima, dok su joj sve vreme tekle suze niz lice od sreće.

BONUS VIDEO: 

Andjela Đuričić pred ulazak u Elitu iskreno o Slavniću: Ako uđe ne može da me iznervira player.target-video.com Jelena Jelena Radojevic Mašine na području Crnča - Veliki Majdan
Mašine na području Crnča - Veliki Majdan player.target-video.com

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading