Asmin i Aneli
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Drugoplasirana učesnica Elite 7, Aneli Ahmić, ušla je u osmu sezonu popularnog rijalitija. 

Ahmićeva je istakla da u novu sezonu ulazi po pobedu, ali i kako bi obezbedila sebe i ćerku Noru koju je dobila iz veze sa Asminom Durdžićem.

Naime, Aneli i Asmin u poslednje vreme javno su se prepucavala putem društvenih mreža, a sve je iznenadio komentar Asminovog oca, Mustafe Durdžića

Aneli Ahmić

Printscreen

 

On je na svom Fejsbuk profilu otkrio da postoji mogućnost da Asmina vidimo u Eliti 8, kao i da je stvar dogovora oko honorara, te se tim putem diretno obratio produkciji Pink televizije. 

- Ako želite Asminovo učešće u osmici i našu saradnju iz spoljnog sveta, onda treba da se dogovorimo o ceni - napisao je Asminom otac, Mustafa Durdžić, koji je obratio produkciji Pinka.

Aneli i Asmin

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Pred ulazak se čula sa Janjušem 

Aneli je pre samog ulaska za Alo! otkrila da se od Janjuša još uvek nije emotivno "oporavila".

- Janjuš i ja smo se čulii pre nekoliko dana, trebao je da dođe u Dubrovnik kako bi se videli, nije došlo do toga i na tome će se naš kontak i završiti - rekla je Aneli za Alo! i dodala:

- Ne kajem se zbog veze sa Markom, njega sam tada iskreno zavolela i sve bih ponovo isto uradila.

- Želela sam da se vidim sa njim, nadala sam se da će doći do pomirenja, ali prevladao je razum i srećna sam zbog toga - kazala je ona.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
nikola

08.09.2024 12:56

Sta ti se najvise svidja sto nema osnovnu zavrseny nema vozacku dozvolu nije u stanju prostu recenicu da sastavi ili cinjenica sto je kockar ili mozda to sto voli da oblaci zensku garderobu odlican izbor