Jodžir
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Juče, 7. septembra, počela je osma sezona rijaliti programa "Elita".

Iako su mnoga imena već poznata, na fan stranicama pojavila se informacija da popularni crnogorski tiktoker Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, planira ulazak u "Elitu".

Jodžir je u braku sa Irenom, koja je ranije bila u vezi sa poznatim glumcem Andrijom Miloševićem, s kojim je bila u emotivnoj vezi pet godina.

Irena radi kao novinarka na jednoj crnogorskoj televiziji, a javnosti je poznata od svoje 15. godine kada je radila kao saradnik jedne emisije.

Irena je jednom prilikom progovorila o suprugu i bračnom životu.

- Znamo se dugo, upoznali smo se još dok smo bili osnovci, jer su nam očevi dugogodišnji prijatelji. Uvek se šalim i kažem da je Jovan ceo život zaljubljen u mene, ali nikad nije imao hrabrosti da mi priđe na taj način. Zajedno smo sedam, od čega u braku četiri godine. Relju smo dobili u vanbračnoj zajednici, a Irinu u braku - rekla je ona svojevremeno za domaće medije, a Jovan je otkrio da ga je supruga zaprosila i to na ovaj način:

- Irena je originalna, i bez trunke foliranja, što je meni najbitnije, a danas je retko! Zaprosila je ona mene, pozitivnim testom za trudnoću.

Inače, Andrija godinama uživa u braku sa koleginicom Aleksandrom Tomić, a par je nedavno i dobio dete.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading