Goca Lazarević
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Milica Dugalić večeras je ušla u Elitu 8, a ovo je njeno drugo učešće u rijalitiju.

Ona je bila u prvoj sezoni "Zadruge", a sada je otkrila šta možemo da očekujemo od nje.

- Straṣ̌ne priče sam čula o mladim devojkama koje su sinoć uṣ̌le i one koje tek trebaju da uđu. Biće tu svega i svačega. Družicu se s Lepim Mićom, sad je uradio zube pa valjda ne ṣ̌uṣ̌ka viṣ̌e dok priča. Kačavenda mi je super lik, urbana, graska faca, sa zanimljivim životom. Ta je proṣ̌la kroz razne reṣ̌etke. Dok je ona harala beogradskim asfaltom, ja sam učila ṣ̌kole.

Milica je prokomentarisala izjavu njene koleginice Goce Lazaravić koja je istakla da joj je ispod časti da uđe u rijaliti.

- Goga nam se folira. Goco, ja ti poručujem, malo si lagila. Donji deo grla ti se zgužvao kao harmonila, a gornji deo si zategla, ogromna su ti usta. Žena koja je otpevala čuveni Vidovdan ne sme tako da izgleda. Zoka je za sve u pravu - poručila je Dugalićeva svojoj koleginici i podržala Zoricu Marković koja je prethodno udarila na Gocu.

GUSKO, TREBA DA TUŽIŠ PLASTIČNOG HIRURGA

Podsetimo, Zorica koleginicu ni najmanje nije štedela. 

- Treba da promeni zubara da više ne bi šuštala. Plastičnog hirurga treba da tuži. Gordana, ne foliraj se. Ti bi išla u rijaliti, ali te niko nije zvao - odbrusila je Zorica, pa dodala: 

- Volela sam te i poštovala, ali ovo nije prvi put da javno kaki. Gledaj svoja posla i neka ti Bog da još jedan hit, što je jako teško bez Zahara. Zvali smo te "gugutka", a posle ove izjave si guska. Gugutkice, guskice, lupetaš kao otvoren prozor. Šta je rijaliti, strašno nešto? Pa svima vam je život rijaliti, ako iko to zna, znam ja - zaključila je Markovićeva u svom maniru.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading