Stefan Karić
Foto: Printscreen/Printscreen

Aktuelni zadrugar Stefan Karić je već dugo poznat javnosti, kao i njegov otac Osman Karić i sadašnja supruga Kristina.

Međutim, malo ko zna kako izgleda Stefanova majka Lidija, koja se ne eksponira u medijima i drži svoj život dalje od očiju javnosti, za razliku od ostatka porodice koji je često u centru pažnje zbog učešća u rijaliti programu "Zadruga 8 Elita."

 

 

Stefan Karić objavio je jednom prilikom na Instagram profilu fotografije sa majkom Lidijom, koju toliko često ne eksponira u javnosti i mnogi su ostali iznenađeni kakva je dama i lepotica i primetili su da je osmeh nasledio od nje.

"Kakva je to lepotica", "Prelepa ženo", "Vanvremenska lepotica", "Zgodna mama", "Ti si isti majka", "Prelepa žena, imaš ti njen osmeh", "Žena lepa ko anđeo", "Dama" - samo su neki od komentara ispod ove objave.

U UGOVORU STEFANA KARIĆA STOJI POSEBNA STAVKA!

Inače, Stefan je tokom prethodnih sezona u ugovoru imao jedno posebnu stavku, a mnogi pretpostavljaju da je i za ovu sezonu imao isti uslov.

Kako je ranije otkrio, on ne koristi toalet koji koriste svi ostali zadrugari, već ima poseban, zbog zdravlja.

- Meni je u ugovoru jedna od stavki da ne koristim WC napolju. To imam u ugovoru. Poznato je to od pre, to je zbog zdravstvenih problema koje imam - rekao je Stefan Karić ranije pred cimerima.

Podsetimo, Miljana Kulić saznala je od cimera Uroša Stanića da je Stefan Karić neočekivano napustio rijaliti u ranim jutarnjim satima, što je izazvalo iznenađenje i zabrinutost među učesnicima.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading