Sita Ahmić
Foto: Printscreen/Printscreen/Hype

Drugoplasiran rijaliti učesnica Aneli Ahmić, uselila se ponovo u Belu kuću i postala deo osme sezone rijalitija Elita. 

Nakon što svi komentarišu bliskost Aneli Ahmića i Nenada Marinkovića Gastoza, i njihovo druženje za se oglasila Sita Ahmić koja je otkrila kako gleda na njihovo druženje, te je svima stavila do znanja da one gastoza gledaju kao člana porodice.

Sita Ahmić

Printscreen

 

- Samo ću kratko da kažem, Gastoz i ja smo bili zuajedno u rijalitiju i ostali smo baš dobri. Upoznala sam ga sa Aneli, i pitao je da mu bude u spotu. Gastoz je dolazio i kod nas u Sarajevo i upoznao neke članove naše familije!!! Nikad u životu Aneli i on nisu bili skupa a 9 godina se znamo svi tako da odmah skratimo ovo. Svako polazi od sebe pa je nejasno da muško u žensko ako se poznaju, takvim mozgovima da nisu imali ništa od prijateljstva! - napisala je Sita pa dodala:

- Apsolutno podržavam njihovo druženje je je Gastoz dobar i pozitivan momak za kojeg mogu reći da je kao porodica.

Snimali spot zajedno 

Gledaoci, ali i ostali učesnici bili su iznenađeni njegovim ulaskom, a najviše mu se obradovala Aneli Ahmić. 

Njihov razgovor privukao je ogromnu pažnju javnost, te se već danas spekuliše da je Ahmićeva bacila oko na Gastoza. 

Ipak, njih dvoje se poznaju odranije. Reper je aktuelnu učesnicu Elite pre nekoliko godina angažovao u jednom svom spotu. 

Aneli je bila jedna od glavnih uloga u video rešenju za pesmu "Problem" i glumila devojku koja zavodi Nenada, ali je tada izgledala dosta drugačije te je mnogi nisu prepoznali.

U zavodljivom crnom bodiju i mrežastim čarapama uvijala se u nekim kadrovima, ali i bujnog poprsja ležala pored Gastoza.

Ahmićeva i Gastoz detalje poznanstva nisu otkrivali u Eliti, ali je svima njihov odnos izgledao suviše blizak za prvo upoznavanje.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading