Elita 8
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Jelena Ilić ušla je u Elitu 8 sa posebnim uslovima. 

Jelena je pre ulaska u vilu rijalitija odlučila da ugradi silikonske grudi, te je zbog toga zatražila posebne uslove pod kojima će učestvovati u rijalitiju.

Ona je insistirala da provede neko vreme u čuvenoj sobi za rehabilitaciju kako bi se oporavila nakon operacije ugradnje silikonskih grudi.

ulazak elita 8

Printscreen

 

Iako je tražila poseban tretman, produkcija rijalitija je pristala na Jelenin zahtev, te će ona nakon oporavka regularno učestvovati u programu, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti.

Sada se pojavio snimak razgovora Jelene Ilić i Anđele Đuričić u kojem joj otkriva da je doktor koji ju je operisao dolazio u Elitu. 

- Jutros su došle dve doktorke da mi gledaju grudi, a moj doktor dolazi na kraju. Pomislila sam, on je čovek hirurg, ne zna ni šta je rijaliti, a on meni kaže "Skidaj joj konce, večeras joj je žurka" i smeje se - otkrila je ona Anđeli i pokazala nove silikonske grudi. 

Odluka Jelene Ilić da zatraži poseban tretman zbog operacije ugradnje silikonskih grudi izazvala je različite reakcije među publikom. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading