Jodžir
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Među najavljenim takmičarima Elite 8 bio je i popularni influenser i tiktoker Jovan Radulović Jodžir, čiji su fanovi s nestrpljenjem iščekivali njegov ulazak.

Međutim, to se nije dogodilo ni u subotu, a ni u nedelju. Kako saznaju domaći mediji, Jodžir će se na velelepno imanje u Šimanovcima useliti u subotu 14. septembra.

Pored Jodžira, u "Elitu 8" će tada ući i Marija Kulić, koja je takođe trebalo da se useli 7. septembra na imanje. Očekuje se i ulazak Marka Đedovića, koji je najavio suočavanje sa Marijom.

Pred sam početak "Elite 8", Jodžir je spakovao kofere i pozdravio se sa suprugom i decom.  Njegov rastanak sa porodicom bio je veoma emotivan, te se jasno vidi kako svi plaču dok ga prate za Beograd, a ovaj snimak ubrzo je naišao na brojne komentare.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Radulovic (@jodziir)

 

- Vratiće se tata životi moji, volim vas - napisao je Jodžir u okviru objave.

Ko je Jovan Radulović?

Jovan Radulović, poznat kao Jodžir, nije samo influenser i tiktoker već i bivši karate reprezentativac, poznat po viralnim klipovima i susretu s Novakom Đokovićem, kada je nasmejao tenisera vicem o Federeru i Nadalu.

Snima klipove sa suprugom Irenom i njihovo dvoje dece, Reljom i Irinom, što dodatno inspiriše njegovu publiku.- Mogu da zaradim između 15 i 18, najviše što sam uzeo je 18. 000 evra. To sam uzeo jedan mesec, ali tu 10, 12, 15… Ispod 10 ne idem, jer imam nekih 7,8 fiksnih i to je 10. I pritom, izvini, nisam najskuplji u Crnoj Gori, nego ih ima jedno pet skupljih od mene, a ne mogu da mi prismrde – izjavio je Jodžir, otkrivajući impresivne cifre koje zarađuje kao influenser.

Alo/ Republika

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading