Maja i Car
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Maja Marinković i Filip Car ponovo su u centru pažnje, a glasine o obnovljenoj ljubavnoj vezi ne prestaju da kruže. Iako ni Maja ni Car još uvek ne žele da potvrde ovu informaciju za medije, fanovi su već uvereni da su ponovo zajedno. 

Na društvenim mrežama pojavili su se dokazi da su viđeni u jednom luksuznom hotelu u Novom Vinodolskom, u Hrvatskoj, što je izazvalo lavinu spekulacija.

Maja i Car

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Prema tvrdnjama portala "Pink.rs", jedna gospođa koja je želela da ostane anonimna javila im se sa detaljnim informacijama o tome gde i kada je videla Maju i Cara. Ona je opisala njihov susret u Novom Vinodolskom, tvrdeći da su zajedno šetali i pokušali da uđu u piceriju , ali da je ona tog dana bila zatvorena.

Maja i Car

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Videla sam Cara i Maju u Novom Vinodolskom. Nažalost, nemam slike. Šetala sam pored našeg hotela i tik do njega je picerija "Val". Ubrzala sam korak da bi ih bolje videla i zaista su oni, Hteli su ući u piceriju, ali ona ponedeljkom ne radi. Jako mi je žao što ih nisam slikala, neću sebi to oprostiti - rekla je meštanka ovog primorskog grada.

MAJA I CAR PONOVO ZAJEDNO! Pojavio se dokaz, Marinkovićeva hitno otišla u Hrvatsku!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ona je, kao i uvek, obučena oskudno, a Car u treger majici, kratkim pantalonama i japankama. Ubrzo su seli u crni mercedes i odjurili - poslala nam je ona i dodala da jo je "unuk rekao da ih viđa u Crikvenici".

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milica

11.09.2024 07:33

Ona samo juri za muškarcima,bolesnica.