Kristijan Golubović
Foto: Alo/Dejan Briza

Kristijan Golubović progovorio je o sinu Lazaru koji se nedavno oženio.

Golubović je kroz priču otkrio jezive detalje iz svoje prošlosti, te istakao da su članovi albanske mafije dali besu da će mu ubiti naslednika. 

- U nekoj tuči sam udario jednog Albanca, napalo me je njih više, a taj je preminuo, podlegao je povredama. Stavljeno mi je to na teret, kao ubistvo iz nehata. Njegov brat i ujak, pošto on nije imao oca, su se zakleli da će meni ubiti sina, znali su da sam godinu dana pre toga dobio sina. Rekli su:"Ne želimo tebi da se osvetimo lično", čak nisu ni mogli, jer sam fizički toliko bio obezbeđen s mojim drugarima, jer sam toliko bio u jeku te ludačke priče, krimi-džimi. Sve su pokušavali, čak sam bio i napadnut dva-trio puta, verbalno. Međutim, tražili su mog sina, išli su u neku opštinu tamo, pogrešnu, hvala Bogu, u Atini... Pod imenom njegovim pisalo je da nema oca, da je poginuo, a da se zove Đukić Lazar, nosio je majčino prezime - rekao je Kristijan, koji svih ovih godina nije bio spokojan.

"Govorio sam sinu da se pravi da me ne poznaje" 

 

- Bojao sam se izgleda. On je bio moja kopija, sa plavim očima majčinim. Uvek sam strepeo da ne kažu:"E, to je ipak on", ili da ne dođu do nekog mog DNK uzorka, da uporede sa njegovim... To je moćna porodica, familija koja nikada ne odustaje, imali su par ratova u njihovoj istoriji. Klasični kriminalci, mafijaši. Smatrali su da nema slučajnosti u tome što sam ja uradio, već sin za sina, brat za brata... Hteli su da se osvete albanski, po besi da mi ubiju sina. U Srbiji smo imali kontakt, ali u inostranstvu... Uvek sam mu govorio da, ako ga neko prepozna ili mu kaže da ima sličnosti sa mnom, da se napravi da je hladnokrvan, lud i da kaže: "Mnogi su mi rekli da ličim na tog Kristijana, ali beži, taj kriminalac, ne zanima me, ja sam Lazar Đukić, moj otac je poginuo".

Sada je, kako kaže, miran.

- Ujak i stariji brat su likvidirani. Troje koji su dali besu su mrtvi.

Alo!/Pink

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading