Stanija Dobrojević
Foto: Printscreen/RED TV PRINTSCREEN

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević suočili su se nakon mnogo godina u emisiji, najavljujući svoje učešće u novoj sezoni Farme.

Njihov odnos je prošao kroz različite faze, od ljubavi do mržnje, ali su sada oboje izrazili želju da zakopaju ratne sekire i podrže jedno drugo u novom projektu.

- Izgladili smo odnose, bili smo zajedno uz direktora i direktorku, pomirenje zarad posla i svega, da zakopamo ratne sekire. Ona je potpala pod uticaj baš dušmana koji me ne vole, a ja znam da Stanija o meni ne misli ružno, jer me je upoznala lično i zna da to nije istina što je od drugih čula, a govorila u nekoj ljutini. Drago mi je što prvi put ima nekoga pored sebe, a ne nekoga ko je pušta niz vodu, ko oni prethodni - rekao je Kristijan, a onda se u program uključila i Stanija.

- Kada sam dobila poziv za ovo uključenje, odmah sam se uplašila da nije neka zamka, neko neprijatno iznenađenje, imala sam ih previše u proteklih godinu dana. Međutim, vidim da sam ja iznenađenje, tako da, bolje što je tako. Javljam se u miru da podržim novu "Farmu" i da Kristijanu poželim sreću u novom projektu - rekla je Dobrojevićeva, kojoj se Golubović zahvalio.

"Radujem se novom projektu" 

 

- Želim da vidim kako će da izgleda taj projekat, pošto, kako sam načula, razlikuje se od onog u kom sam ja učstvovala. Sada rijaliti mnogo dugo traje, nekada je bilo 3-4 meseca, sebi sam mogla da priuštim taj luksuz da uđem u rijaliti, a deset meseci baš da uđem... To mi više obaveze i život ne dozvoljavaju. Nadam se da će biti interesantno, sve najlepše godine mladosti i naivnosti sam ostavila baš na "Farmi". To je deo moje duše, uvek imam setu na tu "Farmu". Radujem se novom projektu, jedva čekam da vidim kako će sve to da izgleda - rekla je starleta. 

Alo!/Pink

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading