VIKENDICA JELENE GOLUBOVIĆ OD 300.000 EVRA! Sav novac iz rijalitija uložila u nju, ovo su svi detalji
Printscreen

Jelena Golubović je većinu novca koji je zaradila u rijalitijima uložila u gradnju kuće na Avali, gde provodi dosta svog vremena, a sada se nalazi u rijalitiju "Zadruga".

Naime, kontroverzna učesnica je kupila imanje na Avali, a početkom 2020. godine je završila izgradnju drvene kuće, što ju je koštalo skoro 300.000 evra.

- Sve pare koje sam zaradila krvavo u rijalitiju sam uložila. Kad se saberu honorari i nagrade, to je negde preko 300.000 evra. Plac ima 53 ari, tu je i kuća, kao i deo šume -rekla je Jelena tada za Blic, a sada kada je kuća gotova, procenjuje se da vredi više od 500.000 evra.

VIKENDICA JELENE GOLUBOVIĆ OD 300.000 EVRA! Sav novac iz rijalitija uložila u nju, ovo su svi detalji

Printscreen

 

Jelena je tada istakla da je bila u pregovorima sa investitorima da restaurira i jedan hotel koji je izgoreo, kao i da renovira jedno jezero.

- Ja sam u ozbiljnim pregovorima sa ozbiljnim inevestitorima, htela sam da jezero renoviramo, da napravimo pristup, prilaz, oni će da naprave cifru, a moja je ideja. Hotel mora da se sruši do temelja, potpuno je izgoreo, ali ozbiljan novac će morati da se uloži - rekla je Jelena tada.

Podsetimo, Jelena je nedavno viđena na otvaranju ''Narodne TV'', na kojoj će se emitovati rijaliti "Farma 8".

- Probaću u rijalitiju da balansiram, ako uđem i potpišem ugovor. Pomoći ću kome treba, ja bolje plivam na "Farmi", to je moj teren, nema voditelja da mi diktira bilo šta, mi sami pravimo teme. Ne volim da mi neko komanduje, više volim taj format - rekla je Jelena za gore pomenuti mediji, pa dodala:

- Ja sam u fazonu snađi se u nepoznatom, ja sam dete iz kruga dvojke, ako zadaju udarac i dobiju pet nazad to je moja veština da se odbranim. Mogu da se nadovežem na nečiju provokaciju.

- Samo pre 11 godina sam imala vezu od mesec dana i bila sam neiskusna, bio me je strah. Spavala sam sa bubicom, sad nema bojazni. Tu je obezbeđenje, ne vidim razlog da prevarim svog partnera - rekla je Jelena na pitanje da li se plaši da će prevariti svog partnera, pa zaključila:

- Mene nijedna nije zbacila sa trona već 11 godina, ja sam najtraženija i najplaćenija. Planiram i da otvorim Tiktok, kao i profil na sajtu za odrasle. Možda samo kao izdanje u vešu, ne bih išla na teške stvari. Davala bih savete, znate kako su ljudi usamljeni.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading