Bojana Pavlović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Devojčica (3) koja je dovezena u bolnicu u Tiršovoj zbog teškog trovanja alkoholom i kojoj su se lekari borili za život, probudila se iz kome.

Tim povodom se oglasila Bojana Pavlović kojoj je devojčica sestričina.

- Moja sestra nikada decu nije ostavila samu, desio se nesrećni slučaj zbog nemilog događaja za koji sam već dala izjavu! Devojčica se probudila iz kome, sestra je još uvek u bolnici na ispitivanjima zbog transfuzije krvi  napisala je između ostalog Bojana Pavlović, bivša rijaliti učesnica.

Bojana Pavlović

Foto: Printscreen/instagram

 

Devojčica (3) bila u komi

Podsetimo, ovim povodom se juče oglasila Bojana Pavlović.

- Bila sam trenutno u Centru za socijalni rad kako bih pokupila decu. Samo znam da kad sam držala lajv na Tik Toku sestra mi je poslala hitno poruku da je nazovem, odmah sam prekinula lajv i nazvala je. Rekla mi je da se nešto dešava, da ima jake bolove i da je počela da krvari i nije bila u svesnom stanju. Nisam bila pored njih, pa sam iz Novog Sada pozvala hitnu pomoć, došla je hitna pomoć po nju, međutim, pre nego što je stigla hitna pomoć ona se porodila prevremeno u trećem mesecu u kupatilu. Oni su došli po nju i odveli je na hitnu operaciju. Nisam znala da je nešto baš tako hitno već mi je ona javila iz bolnice kako je sve okej i kako je komšija sa klincima i da ne brinem. Rekla sam ako se nešto zakomplikuje, da javi. Međutim, njoj se stanje pogoršalo i morala je na transfuziju krvi. Čekala sam da mi se javi, a ona se nije javljala i kad mi se javila rekla je da dođem za Lazarevac, da su klinci u Centru za socijalnu rad, a onda me zvala i socijalna radnica i rekla da dođem da preuzmem decu i da se Tijana otrovala od alkohola, prevezena je u Tiršovu i bore joj se za život i da je trenutno u komi. Sad sam sa klincima, jer sa njima nema ko da bude, sestra još uvek obavlja analize jer nešto opet nije u redu. Sestra je van životne opasnosti - rekla je Bojana za Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading