Milica i Bora
Foto: Alo/Printscreen

Milica Kemez otkrila je da u poslednjem periodu nema mnogo slobodnog vremena zbog obaveza koje ima oko radova na izgradnji kuće.

- Svaki minut mi je isplaniran. Radim jutarnji, svoju novu autorsku emisiju, onda trčim na plac da proverim kako teku radovi. Sada sam direktno iz salona došla ovde da bih stigla na početak predstave - rekla je Milica na sinoćnom događaju, pa otkrila kako teku radovi.

- Za sada smo na kući uradili temelj koji je urađen u mojoj režiji, to moram da naglasim. Kažu da bi to trebalo da bude gotovo do kraja septembra i bio bi red da se završi posle četiri godine. Posle mi predstoje ti unutrašnji radovi - navela je Kemezova, pa otkrila da ona i Bora planiraju i proširenje porodice.

- To nam je svakako u planu, kad se završe te neke ključne stvari do kraja ove godine. Pa od sledeće bi mogli da radimo na tome. Naravno da to priželjkujemo - izjavila je Milica Kemez.

"Volela bih da dobijemo blizance" 

Inače, Milica Kemez je otkrila da bi volela da dobije blizance, a evo kako bi ih nazvala.

- Volela bih da imam dečaka i devojčicu, blizance. Volela bih da mi se sin zove Mateo, a Bora bi voleo Bogdan. Ja mu kažem to je zbog košarke, a on kaže da nije, ali 100% jeste. A za ćerku mi je lepo Irina - izjavila je bivša zadrugarka.

Alo!/Informer

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Blizanci

14.09.2024 17:46

Da rodiš blizance, da se ne mučiš, a dobro se udala? Sve rečeno!