Jelena i Ivan
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Jelena Ilić Marinković našla se u centru skandala krajem prošle sezone rijalitija kada je javno priznala aferu sa Urošem Rajačićem. 

Naime, ona je priznala da je supruga Ivana Marinkovića prevarila sa cimerom Urošem Rajačićem. 

Njih troje su ponovo ušli u rijaliti, gde svakodnevno dolazi do svađe i fizičkog okršaja između supružnika. 

Jelena Marinković

Foto: Printscreen/instagram

 

Njena ljubav sa Ivanom počela je još u rijalitiju "Parovi", nakon čega su živeli zajedno. 

Marinković je prošle godine bio učesnik Zadruge 6, a Jelena ga čekala napolju. Međutim, ove godine zajedno su ušli u rijaliti, a niko nije ni slutio da će se desiti prevara samo nekoliko dana pred finale. 

Ivan je nakon saznanja o preljubi istakao da Jelena nema gde da se vrati kod svojih, a mnogi su se zapitali o detaljima o njenom privatnom životu. 

Jelena Ilić je srpska novinarka, a rođena je 24. januara 1988. godine u Leskovcu. Rođena je u Leskovcu, a živi u Beogradu. U "Parove" je ušla kao novinarka na tajnom zadatku. Mesec dana posle ulaska u rijaliti započela je ljubavnu vezu sa Ivanom Marinkovićem. Time je na sebe još više skrenula pažnju učesnika, publike i medija.Pre ulaska u "Parove" radila je, kako je sama rekla, kao brend ambasador u duvanskoj industriji.

ulazak elita 8

Printscreen

 


Jelena je pre nekoliko godina javno govorila o depresiji. Depresija je nastala, kako je ispričala u rijalitiju, kao posledica neispunjenosti na svim životnim poljima.

Kada je ušla u rijaliti rekla je da ima momka koji je fitnes trener. Međutim, on je vrlo brzo pao u zaborav. Prvo je iskazivala simpatije prema Đorđu Tomiću i Božidaru Milovanoviću, a potom uplovila u ljubavnu romansu sa Ivanom Marinkovićem. 

Sa Tomićem je Jelena prešla granicu prijateljstva. Njih dvoje su se poljubili. Iako su mnogi mislili da će njih dvoje uploviti u ljubavnu vezu, do toga nije došlo. Kasnije su u rijalitiju postali neprijatelji i vređali su jedno drugo. Jelena je kasnije pričala da je njen momak fitnes instruktor uvek imao malo vremena. Nije mnogo ulagao u njihovu vezu. Ponudio joj je da bude njena podrška dok je u rijalitiju. Međutim, s obzirom da je u rijalitiju našla novu ljubav, fitnes instruktor sa kojim je do ulaska u rijaliti bila četiri mjeseca, pao je u zaborav.

Jelena Marinković

Printscreen

 

Jelena se zbog Ivanove loše reputacije u rijalitiju, kao čoveka koji pije, iza sebe ima propao brak i dete koje je začeo u rijalitiju, mnogo dvoumila da li da se upusti u ljubavnu vezu sa njim. Ipak, blizina je učinila svoje. Emocije su je obuzele i njih dvoje su uplovili u ljubavnu vezu.Njena porodica se u početku mnogo bunila. Nisu prihvatali Ivana za zeta. I učesnici Parova osuđivali su njihovu ljubav i govorili da je Jelena sa Ivanom zbog opstanka u rijalitiju. Ona je rekla da to nije istina i da se zaista zaljubila kao nikada ranije u životu.

Jelena je pozitivno uticala na Marinkovića i on je smanjio konzumiranje alkohola. Posle četiri meseca zabavljanja u rijalitiju Ivan je zaprosio Jelenu.

Njoh dvoje venčali su se prošle godine, a nakon saznanja o prevari Marinković je već najavio razvod i obratio se advokatu direktno iz Elite. 

Jelena je od Ivana mlađa 11 godina. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading