Slađa Lazić
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

Slađa Lazić je sinoć ušla u Elitu 8.

Poršelina je po ulasku u Belu kuću komentarisala cimere za crnim stolom, a Anđelu Đuričić ni najmanje nije štedela.

- Što se Mateje tiče, on je jedan dobar dečko, ne poznajemo se, nešto smo se malo dopisivali vezano za rijaliti nešto. Mislim da je sličan mom drugu Anđelu, kulturan dečko i normalac. Nisam ispratila kada je bio sa Helgom. Nemam ništa loše da kažem za Mateju, drago mi je što je sa mnom ove sezone, mogu da vidim kakav je. Smatram da je on muškarac gotivac - rekla je, pa dodala:

- Što se tiče folirantkinje Anđele, ona je neko koga sam ja upoznala u šestici. Devojka koja je namazana, premazana, uobražena, bahata, beozbrazna, drska, ona je sebično odbila da mi da krevet. Anđelu ne podnosim organski i osobu koja je obučena ovako, a nemoralna. Okej, govorila si da može svima da se desi, pa sad i njen branioc ovaj što mu je faca kao kravlja p**ka, on je meni rekao da sam ja nemoralna što sam gola, a on je stao u zaštitu Anđele. Nisam ja uzela zauzetog muškarca, nego ona, a onda ga sada blati, a ja sam čula drugačije. 

"Anđela je šljamuša" 

- Pakosna si, sebična si, obučena jesi, nisi svučena, ali si nemoralna. Šljamuša, otpad, sve najgore mislim o Anđeli. Tebe niko neće oprati ove sezone, pa iako ti ne želiš da se svađaš ni sa kim, ali kao što su rekli isprogramino ponašanje. Svi imamo pravo da pogrešimo, imamo pravo da se promenimo, ali kako fina i čedna, pa onda šestica. Najjača je kada je rekla da je sve namešteno, a pljuvala je sp**mu tamo ispred rehaba, a onda je došla sada podignute glavice.  - rekla je Slađa Lazić.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading