Elita 8
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Ivana Šopić stigla je sinoć na imanje u Šimanovcima i otvorila prve nominacije, a učesnici su birali između Mateje Matijevića i Anđele Đuričić.

Zadrugari su glasali, a Uroš Stanić iskoristo je svoju nominaciju da Mateji saspe sve u lice i pred svima istakne da uopšte ne podržava njegov odnos sa Aneli.

- Anđela je jedna dobra osoba sa stavom i karakterom, takva je. Ne dozvoljava pristup svakome, posle Zadruge 6 ima problem sa poverenjem, ona ima i dalje nekih trauma. Sa njom se družim više nego sa Aneli. Partner budi kod osobe to što budi, ja njoj želim svu sreću da izdrži sve ovo, malo mi je čudan njen odnos sa Kačavendom, ali kapiram je. Mislim da Kačavenda gleda samo tajming kad će krenuti sa njom u rat - rekao je Uroš.

- Što se tiče Mateje smatram da sam prenaglio na početku, ali je meni jako teško da gledam Aneli sa nekim drugim. Svi znaju da sam ja toliko spajao Aneli i Janjuša i teško mi je bilo. Prenaglio sam stvarno, nisam mogao da njih dvoje spojim u glavi. Liče mi na mamu i sina. Mislim da je Mateja kopija Anđela Rankovića - rekao je Uroš.

- Sa mnom nećeš dobiti raspravu ikada, to moraš da znaš - rekao je Mateja.

Voditeljka Ivana Šopić saopštila je na kraju da je od ukućana nominovan Mateja, od Odabranih Nenad Macanović Bebica, a od publike Monika Stanojkova.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading