Miljana Kulić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Haos u Eliti 8 ne prestaje nakon što je otkriveno da je Miljana Kulić u drugom stanju.

Posle obavljenog razgovora sa majkom Marijom, koja nije imala lepe reči za ćerku, Miljana je odlučila i da sve istera na čistac, a ovoga puta je razgovarala sa Darkom Tanasijevićem.

- I da dođu ovde mitraljezima da pucaju ja ću roditi dete. U svakoj sezoni sam bila trudna, sa čovekom koga volim, da je neko to dopustio da se dogodi dogodilo bi se, nego je na sve moguće načine moja majka želela to da spreči. Imam 31 godinu vreme da je za drugo dete, da se posvetim Željku i drugom detetu, da se udam i da imam topli porodični dom, to sam uvek želela - rekla je Miljana, pa je dodala:

- Nikad srećnija nisam bila. Kajem se što nisam rodila decu Zoli. To sanjam, decu, da me Bog opominje. Radili smo na tome.

Miljana se onda raspala na komade:

- Niko ne zna šta Miljana radi napolju. Bila bih najsrećnija i najveselija kao u Zadruzi 1 , kao što sam bila, ali mi niko ne pruža tu priliku. Uvek ja moram da zavisim od nekoga. Osećam se kao da nemam nikoga na svetu - istakla je ona.

"Miljana je pretila ubistvom" 

Marija Kulić prati svaki korak svoje ćerke Miljane otkako je počela Elita 8.

Marija je nedavno, nakon haosa u rijalitiju, progovorila o Miljaninom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom, te otkrila da je nakon raskida sa njim pretila samoubistvom.

- Podržala sam njihovu ljubav, ali su se posvađali za 5 dana. Podržala sam i dala joj novac da ide kod njega u Beč, a kad su se posvađali, pretila je da će da se ubije. Podržala sam i letos, dala joj hidlaju evra da mu pošalje, posle još 550 da imaju za 5 dala, dala auto i benzin da ode po njega da ga doveze i šta? Posvađaju se i ona se vrati - napisala je Marija na svom Instagramu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading