PUKLA LJUBAV SORAJE I POZNATOG DIZAJNERA! Častio je preskupim poklonom, ali ljubav ipak nije opstala
Alo.rs

Svetski poznati dizajner, čuveni Filip Plejn, poznat je po svom drugacijem, agresivnom stilu. Njegove “komade” nosile su mnoge svetske zvezde.

Nemački dizajner čije se bogatstvo procenjuje na skoro 300 miliona evra, pre par godina osvojio je Sorajino srce.

Njih dvoje su prošle godine uslikani u Milanu kako se drže za ruke šetajući ka popularnom restoranu  “Nobu”.

PUKLA LJUBAV SORAJE I POZNATOG DIZAJNERA! Častio je preskupim poklonom, ali ljubav ipak nije opstala

Vladimir Marković/Alo!

 

- Otkad je proradila hemija između Soraje i Filipa, njih dvoje se ne odvajaju. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja iz Kalifornije, a ona mu se svidela na prvi pogled, pa su varnice odmah proradile. Razgledao je njene fotografije koje je objavljivala na Instagramu, pa je odmah počeo da je zivka i da joj šalje poruke – preneo je tada za medije izvor blizak starleti.

- Počeli su da se dopisuju i dogovorili susret u Milanu, gde su odseli u jednom od tamošnjih najluksuznijih hotela “Bulgari”, u kom zajedno borave već nekoliko dana. Kako je Plejn pre dve večeri u Milanu predstavio novu kolekciju, atraktivna Sara je imala priliku prva da vidi neke od modela koji su premijerno prikazani na reviji 15. juna. Soraja je prisustvovala ovom svetskom događaju, a nakon toga je sa Filipom bila na žurki koja je organizovana povodom revije, a na kojoj je muziku puštao planetarno popularni di-džej Marko Karola, dok ga je zajedno sa Vučelićkom slušala i Paris Hilton, kao i Naomi Kembel – tada je govorio izvor.

Ipak ova ljubav nije opstala i par je ubrzo raskinuo, tačan razlog nije poznat javnosti, ali je na njenom instagram profilu ostao zabeležen poklon koji je dobila od dizajnera.

Filip Plejn nije jedini Sorajin dečko koji je poznat širom zemlje. Pre nekoliko godina, atraktivna Crnogorka je 2014. godine bila u vezi sa brazilskim fudbalerom Nejmarom. Par se tada upoznao na Ibici i proveli su zajedno nekoliko meseci.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading