NEĆEŠ NAS BRUKATI SA TIM KLOŠAROM! Roditelji Darkove devojke doživeli nervni slom kad su saznali da je u vezi sa pevačem, poručili joj samo jedno?!
Foto: Printscreen/instagram

Darko Lazić došao je iz Nemačke u Brestač kako bi proslavio drugi rođendan sina Alekseja. On i Marina zajedno su u jednoj igraonici organizovali proslavu, međutim, pomirenja nema ni na pomolu, jer je pevač već našao novu devojku. U pitanju je pevačica Barbara Bobak koja jako podseća na Marinu. Kako priča izvor blizak Bobakovoj, a prenosi Star, njeni roditelji su navodno burno reagovali kada su iz medija saznali da je ona s Darkom. 

- Barbara i Darko se dugo dopisuju preko Instagrama, ali tek kad je on raskrstio sa Marinom, prešli su na konkretnije muvanje. Ubrzo su se i videli i shvatili da postoji hemija i da imaju mnogo tema za razgovor. Darko je rekao Barbari da se seli u Nemačku, pa je pao dogovor da ga ona tamo posećuje kad god može. Međutim, za njih se saznalo i sve je stiglo do medija, a njena porodica je baš burno odreagovala. Kada su čuli da je sa Darkom, doživeli su nervni slom. Ona ih je ubeđivala da je to laž i da ona Darka lično ne poznaje, ali ih nije ubedila. Rekli su joj da bez nadzora nigde više neće mrdnuti. Opšti haos je ispao. Rekli su joj: ‘Nećeš nas brukati s tim švalerom što ne zna koliko se puta ženio, jel treba da savijamo glavu zbog tebe i klošara!’ Baš je bilo gusto - priča za Star izvor blizak pevačici i dodaje: 

NEĆEŠ NAS BRUKATI SA TIM KLOŠAROM! Roditelji Darkove devojke doživeli nervni slom kad su saznali da je u vezi sa pevačem, poručili joj samo jedno?!

Printscreen

 

- Barbara je uprkos tome uradila po svome! Odmah nakon haosa sa roditeljima spakovala je kofere i sa Darkom krenula za Nemačku. Pošto su njeni saznali za njihovu vezu, ona više ne želi da krije da je zaljubljena, svakodnevno Darka kači na Instagram profil i želi da ubedi roditelje da imaju pogrešnu sliku o pevaču. Pričala je i sa Drakom koji joj je rekao da razume njene, jer je on u medijima predstavljen na drugi način, ali da veruje da će ih razuveriti u sve kada dođe do upoznavanja - kaže izvor za gorepomenuti list.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading