MNOŠTVO IKONA I DVE LUKSUZNE ZGRADE Imanje Vesne Zmijanac na Bukulji obara sa nogu, luksuz na sve strane, a sliku na zidu morate videti (FOTO)
Foto: Alo!

Uveliko je poznato da pevačica Vesna Zmijanac poseduje veliko imanje u mestu po imenu Garaši blizu Bukulje, gde odlazi kad god poželi da pobegne od gradske gužve, a spekuliše se da je tamo boravila i Nikolija u toku svoje poslednje trudnoće.

Vesna je jednom prilikom ugostila voditelja Ognjena Amidžića u svojoj oazi mira i pred kamerama pokazala ogroman posed na kome ima dve kuće, koje okružuje zemljište veličine čak 6 hektara.

Kako je ispričala, na početku kuća nije trebala da bude toliko velika već "mala šumadijska", ali je usred gradnje došlo do promene plana.

Vesna je svesna da velika kuća zahteva i veliki posao, pa se pored glavne u kojoj boravi pevačica sa svojom porodicom nalazi i pomoćna kuća u kojoj stanuju, kako ih Vesna zove "domaćica i domaćin" koji brinu o imanju u njenom odsustvu.

Što se tiče enterijera, preovladavaju mirne boje i drvo, a Vesna je nameštajem i detaljima želela da postigne izgled šumadijskog stila pomešanog sa planinskim.

Prvo što se primeti pri dolasku, jeste ogromno, prostrano imanje oko kuće.

Dom je pun ikona, a krasi ga i savršeno napravljeni kamin.

Tu su i drage fotografije i umetničke slike, a na jednoj je na oduševljenje mnogih naslikana i pevačica iz mlađih dana.

Jedna cela soba je pretvorena u garderober. Veliki broj luksuznih haljina folk dive se nalazi upravo u ovoj sobi.

Relja i Nikolija često odlaze kod Vesne na imanje kad žele da pobegnu od gradske vreve.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading