EVROVIZIJA MU JE UMAKLA ZA DLAKU! Takmičio se u “Ja imam talenat”, a onda nestao preko noći sa javne scene, evo kako pevač danas izgleda (FOTO)
Printscreen

Pevača Olivera Katića domaća publika prvi put je spazila u muzičkom takmičenju “Ja imam talentat” 2010. godine, kada je pobrao sve simpatije publike, a u kom je osvojio drugo mesto.

Iste godine Goran Bregović angažovao ga je, zajedno sa Eminom Jahović i Milanom Stankovićem, da se takmiči za predstavnika naše zemlje na “Pesmi Evrovizije”, koja se održavala u Oslu.

EVROVIZIJA MU JE UMAKLA ZA DLAKU! Takmičio se u “Ja imam talenat”, a onda nestao preko noći sa javne scene, evo kako pevač danas izgleda (FOTO)

Printscreen

 

Iako nije otišao na “Evroviziju”, te godine je Milan Stanković predstavljao Srbiju sa Breginom pesmom, Oliver je samo dodatno dokazao svoje glasovne i izvođačke sposobnosti, a od tada mu se gubi svaki trag.

Oliver se povukao iz javnog života, te se o njemu danas ne zna mnogo. Sudeći po slikama koje kači na društvene mreže, nastavio je da se bavi muzikom. Oliver takođe podučava druge pevanju.

- Učestvovao sam u projektima velikih muzičara i to me je pokrenulo, inspirisalo, nadahnulo da dopustim sebi da radim i veće stvari nego što su klupske svirke. Mada su za mene koncertne aktivnosti jedan od najlepših oblika muzičkog delovanja jer sam u direktnom kontaktu sa publikom. U tom trenutku izvođač odmah dobije plod svog rada, odnosno vidi kako publika reaguje-  pričao je Oliver za “Citysmart” 2021. godine.

PALE NIKAD GORE UVREDE! Žestoka svađa Sanje i Ksenije zbog ovog takmičara, a evo ko je završio u suzama

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading