PEVAĆU SA DUA LIPOM KOSOVO JE SRBIJA! Angellina šokirala izjavom o saradnji sa skandaloznom albanskom pevačicom koja pljuje naš narod! (VIDEO)
Foto: Alo/ilustracija

Pevačica specifične boje glasa Anđelina Vujović, alijas Angellina, gostujući u emisiji Alo! naslovna, koju ćete premijerno moći da pogledate na našem Jutjub kanalu danas u 12 sati, odgovarala je na pitanja o predstojećem takmičenju za pesmu Evrovizije, privatnom životu, ali i o eventualnoj saradnji sa albanskom zvezdom Dua Lipom.

Bliži se Izbor za pesmu Evrovizije. Među favoritima ste ti i Sara Jo, šta očekuješ?

- Biću srećna koja god od nas dve da pobedi. Zaista nije bitno, bitno je da pošaljemo dobru pesmu. 

Kako si odlučila da se prijaviš za takmičenje?

- Mene su prijavili saradnici, nisam ni znala. Tu pesmu sam odavno imala i jednog dana su mi samo saopštili da ću ići na takmičenje, i to s numerom „Origami“. „Tako je suđeno“, rekli su. Videćemo da li je. 

Šta možemo očekivati od tebe i tvog nastupa?

- Pripreme teku fenomenalno, pesma zvuči svetski, a okupila sam i ozbiljan tim i potpuno sam se predala tome. Takođe, završavam i prvi album koji će izaći na proleće. 

PEVAĆU SA DUA LIPOM KOSOVO JE SRBIJA! Angellina šokirala izjavom o saradnji sa skandaloznom albanskom pevačicom koja pljuje naš narod! (VIDEO)

E stock

 

Čini se da si dosta radila na samopouzdanju?

- Bila sam jako uplašena kada sam se pojavila prvi put u javnosti. Bilo mi je užasno teško da sklopim rečenicu, ali to se promenilo, sada sam se raspričala. 

Da li si stekla neke prijatelje na estradi do sada?

- Izbegavam da se družim s ljudima sa estrade, sarađujem sa njima i jako ih poštujem, ali mislim da nisam deo toga.

Da li si zaljubljena, zauzeta ili i dalje uživaš u singl statusu?

- Zaljubljena sam u sebe i u život, u slobodu i posao koji radim. Potpuno drugi level sada vidim i proživljavam sa 25 godina. Često govorim svojim prijateljima da se osećam  kao da sam izašla iz puberteta. Ako se neko vredan i zanimljiv dogodi, da mi prija i da može da razume put kojim idem, neću se odupirati niti sprečiti da mi se dogodi ljubav.  

PEVAĆU SA DUA LIPOM KOSOVO JE SRBIJA! Angellina šokirala izjavom o saradnji sa skandaloznom albanskom pevačicom koja pljuje naš narod! (VIDEO)

Promo

 

Želim da pišem za Cecu

Napisala si hit pesmu „Slavi ženo“ Saši Matiću. Kome bi još volela da napišeš pesmu?

- Saša Matić je predivan čovek i veliki profesionalac. Bila je čast raditi za njega. Volela bih da napišem nešto za Cecu Ražnatović, ona ima ozbiljnu emociju u glasu i najlepše pesme na našoj muzičkoj sceni otpevala je upravo ona. Bio bi mi izazov da pišem za nju i volela bih da se moja pesma nađe na njenom novom albumu. 

Roditelji nisu želeli da budem pevaljka

Da li je tačno da su tvoji roditelji bili protiv toga da budeš pevačica?

- Nisu bili protiv svega, samo su bili jako zabrinuti za mene kada sam im saopštila sa 16 godina da želim da se bavim pevanjem. Kao i svi roditelji, bili su u fazonu: „završićeš školu i fakultet, nećeš biti pevaljka“. Ja sam jako rano shvatila šta želim, ali bilo je teško to saopštiti i ubediti u svoje želje roditelje sa 16 godina. Majka me je ipak malo bolje razumela, pokrivala me i podržavala, ali zanimljivo je to da mi je novac od prvih nastupa uzimala i plaćala ljude da me prate i da paze na mene.

JA SAM LUDA, A VIDELI STE KAKVO KAMENJE BIRAM Ljupka Stević otvoreno o ljubavnom životu, ali i o traumama zbog koje još uvek nije prevazišla

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading