PORODILA SE BIVŠA SAŠE KOVAČEVIĆA! Jovana objavila detalje porođaja, muž joj nije iz Srbije, a evo i na koga beba liči (FOTO)
Alo

Bivša devojka Saše Kovačevića, Jovana Ričard, devojačko Koković, na svet je donela dečaka kome je dala ime Leo i time se pohvalila na društvenoj mreži Instagram.

Jovana je na Instagramu navela šta je prošla pred porođaj.

- Dugme za pomoć i dolazak je radilo non-stop! Lopta i topli tuš da ubrzamo kontrakcije jedino je što je pomagalo! Ovo je bila poza za primanje epidurala i moje pomračenje svesti od jakih kontrakcija - navela je ona, uz slike u nastavku.

- Samo ću reći da je Leo naš “perfect mix” (savršen miks), ima Davidove oči, a moj nos i usne - navela je u jednom od storija.

- Hvala svima na čestitkama, volimo vas! - dodala je.

PORODILA SE BIVŠA SAŠE KOVAČEVIĆA! Jovana objavila detalje porođaja, muž joj nije iz Srbije, a evo i na koga beba liči (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

O celom procesu porođaja u francuskom porodilištu Jovana je detaljno izvešavala na Instagramu, te otkrila da je porođaj prošao u najboljem redu:

-  Francuzi kažu “peridural” haha, ovde sam primila peridural, pa sam bolje! Posle epidurala su me čak pustili i da odspavam 2, 3 sata, kako bi povratila energiju za sam porođaj, jer su me kontrakcije u trajanju od 16 sati nenormalno iscrpele. Problem je bio moj zatvoreni cerviks, kome je trebala čitava večnost da se otvori - zaključila je.

POBEDILA RAK, PA IGRALA GOLA! Poznata glumica se na nesvakidašnji način pohvalila fanovima nakon borbe sa opakom bolešću!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading