DA SAM PRAO NOGE NA BINI, MOŽDA BIH POBEDIO! Lukas prvi put o sabotiranju na pesmi za Evroviziju, a evo šta misli o pobednici! (VIDEO)
Alo

Aca Lukas nije mogao da sakrije nezadovoljstvo i bes nakon proglašenja pobednika na sinoćnjem takmičenju za pesmu Evrovizije '22.

Naime, on danas ženi sina, a mi smo morali da ga pitamo kako komentariše učesnicu, njenu pesmu, a i celokupnu organizaciju pomenutog takmičenja.

- Ja sam imao dobru nameru, hteo sam da uradim nešto za svoj narod i za svoju zemlju. Nisam se ni iznervirao ni naljutio, kada sam video da od toga nema vajde prosto sam odustao - započeo je iskreno folker i dodao: 

- Ne dopada mi se pesma, sviđa mi se na primer Sara Jo i još par izvođača koji čak nisu ni prošli u finale, ali pobednička ne - bio je isken folker.

Kompletan video i šta je to folker poručio nakon svega pogledajte u video - prilogu iznad.

OVO JE LUKASOVA PRVA SUPRUGA CECA! Zablistala je na venčanju njihovog sina Lazara, nikada se ne pojavljuje u javnosti, a evo šta kaže za snajku!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Miki

06.03.2022 16:21

Kako može da mu se dopada pesma kad to i nije pesma. U stvari jeste pesma, ali nije otpevana već recotovana.

Miki

06.03.2022 16:44

Hahaha...bravo aco..samo ti puni dvorane i nista nebrini..tvoje pesme traju vekovima

Mirodjija

06.03.2022 18:12

Nije da sam "luda od želje "da saznam šta cenjeni umetnik ima da kaže, ali eto....kao i ja u svakoj čorbi mirodjija!Velika i umna dela nisu odmah shvaćena... Kafane su otvorene ~izvolite Aco za mikrofon!

Perica

06.03.2022 18:25

Otišli smo mi u aut. Ako je ono pesma onda definitivno treba rasturiti RTS da ne postoji jer su oni i organizovali ovo s..nje koje nazivaju izborom za pesmu Evrovizije.

Ilija

06.03.2022 22:43

Nikakvo čudo sto se pesma ne svidja gosn Lukasu 😂. Aco možda bi pokupio simpatije publike da si kosu prao na bini😂😂😂. Pokušao si da dodjes do glasova fanovima Kristine Kockar ali nju i njene fanove vreme pregazilo čoveče…. Sledeći put peri kosu na bini i pobraćeš više simpatija😉

Marta

06.03.2022 23:37

Pesma ti je vrh. Pesma koja je pobedila je užas

Sremac

07.03.2022 13:10

Aca je folk pevač i tako nešto ne prolazi na ovakvom takmičenju kao što je Eurosong. Da se vratio rokerskim korenima i snimio rok baladu, npr. mislim da bi bila druga priča. Ovako, ako je za utehu, ne verujem da će se održati Eurosong zbog rata u Evropi pa ni Konstrakta neće otići na takmičenje. Aco, nisi ništa izgubio.

Тики

19.03.2022 01:16

Шта може да изјави мали, завидни, искомплексирани човек? Не знам која су му очекивања била и шта је умислио? Доста је више трећеразредних певача и јефтиних, разголићених певачица!