MUKA, TRUD, ZNOJ I POVREDE! Milica Pavlović je prošla kroz pakao zbog novog albuma! (VIDEO)
Printscreen

Taman što smo se navikli na to da je iz tabora brineta prešla u klan plavuša mlada muzička zvezda Milica Pavlović je rešila da nas ponovo prodrma i podigne nam adrenalin.

Naime, nakon dve godine ozbiljnog, predanog i marljivog rada njen četvrti studijski album je spreman za lansiranje.


Čak 12 novih pesama svoju premijeru imaće u ponedeljak u 22 časa u specijalnoj emisiji koja će se emitovati na televiziji Prva, a publiku očekuje pravi audio-video spektakl.

Pavloviećva se istinski potrudila da za publiku pripremi ogroman projekat, ali za sada ne želi da otkriva detalje, pa je kao najavu kompletnog projekta iskoristila video zapise koji su nastajali u toku rada.

Da Seksi Senjoriti nije bilo lako potvrđuje i to da je dok je navežbavala veoma zahtevne koreografije povredila rame, pa je morala danima da ide na rehabilitaciju.
MUKA, TRUD, ZNOJ I POVREDE! Milica Pavlović je prošla kroz pakao zbog novog albuma! (VIDEO)

Printscreen

 

Dok iščekujemo premijeru pesama i svega na čemu je radila, Milica priznaje da polako postaje veoma nestrpljiva.

Pročitajte još:Tamara Grujić se ne ODVAJA od ćerke: Uživa kao pravo SEOSKO DETE, a evo kako reaguje na ČESTA putovanja i nove ljude

- Sve na cemu sam sa svojim timom neumorno radila u proteklih godinu dana dozivece svoju premijeru u ponedeljak, 11og Aprila! Ne mogu da verujem!! Nikada se nismo ovoliko dali i ja nikada nisam vise rizikovala ali i verovala u svoj rad! U ovom videu je samo mali delic svega sto je jedan ovakav projekat zahtevao od mene. Izasla sam iz svih svojih komfor zona, vizuelno, muzicki, emocionalno! Za sobom sam povukla masineriju fantasticnih, talentovanih ljudi s kojima sam na internacionalnoj bazi danonocno, opsesivno i POSESIVNO oblikovala svaki detalj spektakla koji je uskoro pred vama. Ovo nije samo album i u ovom momentu cu skromnost ipak ostaviti po strani - za manje od dva dana predstavljam vam audio-scenski performans o kakvom sam dugo sanjala, koji su moji Dominatori prizeljkivali od mene i koji cela nasa scena zasluzuje da ima! Ponedeljak, 11 April, TV Prva, 22:00h. #Posesivna - poručila je Milica putem svog Instagram profila.

POZORIŠTE JE STVAR KOJA PRŠTI I VRVI! Evo kako je preminuli Bojan Lazarov govorio o kulturi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading