Vidoje Ristović sa Nikolinom
Foto: Alo/Foto: Rajko Ristić/Alo!

Vest o iznenadnoj smrti Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Pišek, sve je šokirala, a porodica je nema nakon gubitka sina, oca i supruga.

Naime, bivša supruga Lana i starija ćerka Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 44. godini, oprostile su se bolnim rečima od poznatog istoričara umetnosti.

MAMA I JA ĆEMO TE ZAUVEK NOSITI U SRCIMA Bivša supruga i ćerka Vidoja Ristovića neutešne nakon njegove iznenadne smrti, reči kidaju dušu

Printscreen

 

- Dragi tata, neka ti moja beskrajna ljubav bude vodilja među zvezdama, a ja ću gledati u nebo i znaću da me čuvaš. Mirno putuj nebeskim prostranstvima, a mama i ja ćemo te zauvek nositi u svojim srcima. Tvoja Matea i Lana - stoji u čitulji.

Podsetimo, suprug voditeljke Nikoline Pišek preminuo je u salonu za masažu, a kako navodi izvor blizak porodici Ristović, Vidoje se preko dana osećao dobro i nije se žalio ni na kakve zdravstvene tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo.

OGLASILO SE VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO Nastavlja se misterija oko uzroka smrti Vidoja Ristovića, momentalno rečeno da se urade i ove analize

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Anja

10.05.2022 17:10

Kao da je bio samo muz Nikoline Pisek,a ne licnost,covek....Jaka stvar i Nikolina