POČELO SLAVLJE KAĆE I GOBELJE! Mlada se presvukla u glamuroznu haljinu, stigle Ceca i Anastasija, a tu su i oni, pevačica blista (FOTO)
E stock/Alo

Katarina Grujić i Marko Gobeljić su se venčala u kripti Hramu Svetog Save, a glamurozno veselje organizovali su u jednom prestoničkom hotelu.

Naime, ono što je zanimljivo jeste da se Kaća presvukla, pa tako sada goste dočekuje u drugoj, glamuroznoj venčanici.

Među prvima na venčanje došli su Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, a posle njih došli su Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Zlata Petrović, Tamara Milutinović, Svetlana i Anastasija Ražnatović i mnogi drugi.

Podsetimo, Grujićka je nakon crkvenog venčanja rekla da će izjavu dati ispred hotela, a ne sada i da ne vidi razlog zbog čega je to problem. Ovakav stav iznenadio je sve, naročito pripadnike sedme sile, s obzirom na to da su u ime porodica Grujić i Gobeljić, bili pozvani da isprate venčanje i da im je obećana izjava. Takođe, kada su novinari nešto kasnije došli ispred hotela u kojem se održava svadbeno veselje, obezbeđenje mladenaca ih je oteralo, uz obrazloženje da je to bio pevačicin zahtev.

GRUDI SAMO ŠTO NE ISPADNU Stajling Andreane Čekić na venčanju Kaće i Gobelje svi komentarišu, ovakva je ušetala u Hram Svetog Save

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading