NA KONCERTU DEČKA KAJLI DŽENER POGINULO OSAM LJUDI! Reper mogao da spreči tragediju, ali je nastavio sa nastupom?!
EPA

Tokom stampeda na koncertu Trevisa Skota na festivalu "Astroworld" u Hjustonu poginulo je najmanje osam osoba, a više njih je povređeno. Vest o tragediji obilazi svetske medije, a njegovo ime u vrhu je trendinga Tvitera poslednjih nekoliko sati.

 

 

Iako je tridesetogodišnji Skot, pravim imenom Žak Bermon Vebster II, jedan od najpopularnijih repera mlađe generacije u Americi, puno je poznatiji kao dugogodišnji partner Kajli Džener sa kojom ima ćerku. Trevis Skot u središte pažnje došao je 2012. godine kada je potpisao svoj prvi ugovor za "Epic Records", a odmah iste godine dobio je ugovor i u produkcijskoj kući Kanjea Vesta.

2015. godine izdao je album "Rodeo", koji mu je osigurao svetsku slavu u svetu hip-hopa.

Trevis Skot planetarnu je slavu stekao 2017. godine, kada su ga ulovili kako se drži za ruku s najpoznatijom influenserkom sveta, Kajli Džener. Njih dvoje upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a veza je brzo napredovala, pa je Kajli ostala trudna posle nekoliko nedelja.

NA KONCERTU DEČKA KAJLI DŽENER POGINULO OSAM LJUDI! Reper mogao da spreči tragediju, ali je nastavio sa nastupom?!

EPA

 

Par je dobio ćerkicu Stormi Vebster u februaru 2018. godine. Kajli Džener celu je trudnoću držala u tajnosti, pa je rođenje malene Stormi bila vest dana u svim svetskim medijima. Par je prekinuo vezu već iduće godine, a bliski izvori rekli su novinarima da samo uzimaju pauzu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

 

Kajli i Trevis ove godine su obnovili vezu, a u oktobru su objavili da čekaju drugo dete.

Za sada još nema zvaničnog objašnjenja kako je došlo do stampeda koji je izazvao tragediju na Skotovom koncertu, ali na društvenim mrežama mnogi kritikuju repera što nije prekinuo koncert čim je video šta se dešava u publici. 

SKANDAL! DEČKO OŠAMARIO MARIJU KARAN! Glumica mu tegovima i PP aparatom razbila kola!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading