ON JE BROJ JEDAN, KAKAV JE TO NAČIN! Poznati širom sveta staju u Novakovu odbranu i apeluju na vlasti Australije da se dozovu pameti!
EPA-EFE/DEAN LEWINS

Zvezda najgledanije britanske TV stanice “Skj njuz” ustala je u odbranu Novaka Đokovića i javno osudila hejtere koji vređaju najboljeg svetskog tenisera zbog vakcina-kontroverze usled koje je završio u pritvoru za migrante u Melburnu.

Naime, Beltrao je naglasila da se ne slaže sa Novakovim stavom o vakcinama, ali da ne veruje da ga je trebalo strpati u hotel za migrante.

- Mnogo hejtera na Tviteru danas ponovo Novak Đokovič je dobio medicinsko izuzeće (opravdano ili neopravdano) da igra na Australijan Openu, otputovao je u dobroj volji, ali je odbijen na granici i sada će se žaliti. Da, trebalo je da bude vakcinisan, ali sve ove lične uvrede, zaista? - napisala je Džeki Beltrao.

- Iako se ne slažem sa Novakovim stavom o vakcinama (njegov izbor, naravno), ne znam zašto ga je Australija pritvorila u hotelu za azilante. Tretiraju ga kao svakog drugog? Pa, on nije kao svako drugi, zar ne? On je broj jedan na svetu i šampion Australijan Opena - napisala je Džeki Beltrao.

SIVA KAPULJAČA I MASKA DA JE NE PREPOZNAJU! Ceca se pričestila u Hramu, u prvim redovima je bila i najpoznatija porodica u Srbiji, a stigao je i on!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading